Pluspunten
Hele goede service en snelle reactie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle nette levering
Bij specifieke artikelen die besteld zijn moet dit bedrijf goed kijken WAT ze hebben besteld.
geen idee momenteel
Pluspunten
Geweldig,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Van begin tot aan het einde perfekt geregeld
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Er was iets misgegaan met de uitvoering van mijn bestelling. Ik kreeg daar een mailtje over met het aanbod de bestelling toch te ontvangen, maar dan met korting, of de bestelling opnieuw uit te voeren. Op mijn vragen daarover werd snel en duidelijk geantwoord. Ook op een vraag voorafgaand asn mijn bestelling werd snel en duidelijk geantwoord
VerbeterpuntenIk weet niet of hè mogelijk is, maar ik vond het verwarrend dat op mijn bestelbevestiging niet het ontwerp stond dat ik gemaakt had, maar een standaard afbeelding. Ik kan me voorstellen dat het niet mogelijk is om de afbeelding niet aan ieder ontwerp aan te passen, maar misschien is het dan handiger om helemaal geen afbeelding te laten zien, alleen in de tekst te vermelden wat de bestelde tekst, afbeelding, soort knoop en lettertype zijn.
Pluspunten
Gewoon snel geleverd en goede kwaliteit doe zo verder
VerbeterpuntenGewoon verder doen zoals jullie bezig zijn en verder mee gaan met de tijd proficiat
Pluspunten
Er wordt meegedacht en goede alternatieven voorgesteld
Pluspunten
Netjes contact gezocht toen er iets niet duidelijk was. Snelle reactie
Pluspunten
Na een verkeerde zending, werd er zonder problemen, meteen een nieuwe zending gestuurd.
VerbeterpuntenGeen suggesties
Pluspunten
geweldig bedrijf ben er blij mee dat ik het gevonden heb. iedereen in de buurt van mij die ook handwerkt heb ik al ' aangespoord om eens op de website te gaan kijjken en de service is toppie
Verbeterpuntentotaal geen. houden zo
Te duur
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, prettige website en veel keus.
Verbeterpuntenéén vd bolletje uit een van de haakpakketen werd van een ander merk geleverd dan aangeven stond. er was hier niets over genoemd op de leverbon o.i.d. Zelf zou ik dat wel prettig gevonden hebben.
Pluspunten
ze luisteren naar je wensen en bij mij hebben ze ze direct ingewilligd
Pluspunten
Snelle goede service.
Pluspunten
Snel geleverd en netjes ingepakt.