Pluspunten
Snelle en persoonlijke aanpak met een prachtig resultaat (van in dit geval mooie gepersonaliseerde leren labels).
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle afwikkeling van de bestelling Overzichtelijke website In een woord perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik werd gebeld omdat er een kleur toch niet op voorraad was. En er werd mee gekeken welke andere kleur bij de rest paste.
Pluspunten
Had een vraag ivm betaling; werd vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Snelle levering. Tevreden !
Pluspunten
Tevreden klant!
VerbeterpuntenGeen aanmerkingen
Pluspunten
Prima verwerking /levering
haakpakket besteld waarbij stond incl vulling. Blijkt geen vulling in te zitten. Telefonisch contact hierover gehad en dan zegt de werkneemster dat ze dat er niet meer bij doen.
Pluspunten
snelle levering prima product, geheel tevreden
Pluspunten
Leuk assortiment en snelle levering! Meer kun je niet wensen.
Pluspunten
Leuk assortiment, snelle levering, en prettig email contact op het moment dat er iets niet leverbaar is.
VerbeterpuntenGeef geen pakketten af bij iemand anders in de straat.
Pluspunten
bestellen gaat makkelijk, producten overzichtelijk
Verbeterpuntenalleen de bezorging kan beter, het was bezorgd tijdens mijn afwezigheid, geen briefje in de bus, heb het vervolgens een dag later terug gevonden bij een buren 2 huizen verder waar ik geen contact mee heb, dat was jammer maar daar kunnen jullie als bedrijf misschien niet zoveel mee!!
Pluspunten
Geleverde producten komen overeen met wat er op de website aangeboden wordt.
Pluspunten
Bestelling keurig geleverd goed verpakt ene dag besteld andere dag in huis Geweldig goede over zichtelijke site
Pluspunten
Netjes en verzorgd
Pluspunten
Snelle levertijd. Mijn bestelling was niet helemaal duidelijk. Er werd via de mail contact met mij opgenomen om exact na te gaan wat ik wilde bestellen. KEURIG??