Pluspunten
Snelle levering. Mooi viste kaartje, in plastic zakje met leuk houten rondje erin, waarop staat voor jou van mij.
VerbeterpuntenVond het minder dat in mijn geval de bollen wol los in de doos zaten. Zou daar zelf een zakje omheen doen.
Pluspunten
Is goed communicatie mogelijk! Snelle levering!
Pluspunten
Goede communicatie. Snel geleverd.
Pluspunten
Mijn bestelling was jammer genoeg niet meer leverbaar. Dit werd snel per mail duidelijk gemaakt. Een ander vervangbaar product werd snel geleverd!
Pluspunten
Goeie service en correcte levering!
Pluspunten
Fijne ervaring mee gehad .
Pluspunten
ben blij met de levering en het extraatje
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede communicatie via email, doordat iets niet voorraadig was wel wat langere levertijd wat jammer was
Verbeterpuntenals iets niet voorradig is misschien melden op de site
Pluspunten
Snel, efficiënt. De website gaat ook vlot.
VerbeterpuntenEen foto op ware grote van de dingen die je kan kopen zoals fe oogjes en brilletjes.
Pluspunten
Makkelijk snel en betrouwbaar
Pluspunten
Supersnelle afhandeling en verzending en zeer mooie items goede communicatie echt een aanrader!!
Pluspunten
Toen een van mijn bestelde artikelen toch niet op voorraad bleek te zijn werd er direct via mail contact met me opgenomen. In de mail stonden prima alternatieven zodat ik mijn bestelling toch snel binnen zou hebben..
VerbeterpuntenGeen, service is top en het assortiment is super.