Pluspunten
alles duidelijk en keurig geleverd
VerbeterpuntenMisschien het idee 2 bollen wol grote doos .dan denk ik kan toch vacuüm..
Pluspunten
Ruime sortering duidelijk website
VerbeterpuntenVoor de kleuren van 1 soort klein bij elkaar zetten zodat je direct een compleet overzicht van de kleuren hebt
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Mooie spullen zoals de plaatjes weergeven, snelle bezorging
Pluspunten
Er is heel goed meegedacht over het gebruik van ander garen voor een specifiek patroon.
Pluspunten
Snelle levering goede communicatie
VerbeterpuntenGb
Pluspunten
Goede service en vlugge levering. Alles netjes verzorgd.
VerbeterpuntenBestellen in een andere kleur vond ik een beetje omslachtig.Pas bij het afrekenen kan je aangeven welke kleur je wilt.
Pluspunten
zeer vlotte levering, en vragen goed beantwoord!
Pluspunten
Correcte en snelle levertijd
VerbeterpuntenBetalen via Paypal zou het nog makkelijker maken
Pluspunten
Supersnelle levering Mooi afgehandeld en verpakt Meerdere redenen om terug te komen
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Zeer snel antwoord op vraag ivm bestelling, Super snelle en correcte levering !
Pluspunten
Pluspunten
Ik had een vergissing gemaakt met mijn bestelling. Verkoper heeft meteen oplossing aangedragen. Was geen enkel probleem. Super service !