Laden reviews...
101 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve ervaring. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke informatie en zorgvuldige verpakking. Soms waren er vertragingen of leveringsproblemen met beschikbaarheid, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. De klantenservice wordt als vriendelijk en professioneel genoemd.
Goede hulp gehad bij het begrijpen van een patroon, hierdoor kon ik snel verder met het maken van mijn deken
4 February 2026
Jenny
Krimpen Aan De Lek
Ik had een Limited Mandela patroon besteld,ik had deze nog niet betaald of deze stond al in de mailbox!! Een prachtig patroon om te haken en zeer!! duidelijk! Een echte aanrader om deze te haken!!
3 February 2026
Hilda
Nijverdal
De eerste x iets besteld via wolcafe. Prettig winkelen. Duidelijke site. Snelle levering. Kom zekers terug
2 February 2026
Nijmegen
16 January 2026
Christhy
Kudelstaart
Bestelken, bezorgen supper! Niet gedacht dat ik de bestelling al binnen 24 uren zou ontvangen
13 January 2026
Renny
Twijzel
Personeel staat altijd voor je klaar en geven goede adviezen.
13 January 2026
Jacqueline
Stolwijk
De labels werden op tijd bezorgd. Zijn van mooie kwaliteit en maakt mijn haakwerk netjes af!!
12 January 2026
Jeanette
Veenendaal
Reageren snel op mail. Vriendelijk behulpzaam aan telefoon.
11 January 2026
Annelies
Aalsmeer
Kundig, supersnelle verzending. Blij mee!
7 January 2026
Inge
Schiedam
Nog steeds het pakje niet ontvangen. Zou vandaag bezorgd worden maar hoe laat nog steeds niet bekend
Beveelt niet aan
5 January 2026
Gerry
Breda
leuk advies
11 December 2025
c
goudriaan
Tijdige levering en goed uitgelegd patroon .
10 December 2025
Kristel
Lokeren
Zeer tevreden mooie pakket en zeer snel geleverd Dank jullie we Groetjes Truus
4 December 2025
Truus
Stein
Denken mee en hebben bij patroon de tekst vergroot.
3 December 2025
M.
Wijchen
Het, leukste wolwinkeltje van Nederland
16 October 2025
Els en Rien
Kortenhoef
Zeer snelle verzending, producten zoals op afbeelding. Ruime keuze, goede kwaliteit. Niets op aan te merken.
10 October 2025
Inge
Zoersel
Betrouwbaar en snel
8 October 2025
Mappy
Lisse
Snelle en goede levering. Goed product. Muziekdoosje werkt goed en speelt conform video.
6 October 2025
Aanrader!
12 September 2025
I.
Linschoten
Ik zocht voor mijn hobby meebrijelastiek ( om aas te binden aan de Haak "' hengelsport"' op internet gezocht en zo bij het wolcafe uitgekomen. Ik kende het niet maar zeer prima allemaal de bestelling is juist bezorgd. zal zeggen ga zo door
10 September 2025
Rob
Vlissingen
Pakket was snel opgestuurd maar is niet toegekomen. PostNL geeft toe dat chauffeur pakket onbeheerd heeft achtergelaten en verwijst me door naar Wolcafé om dit verder op te lossen. Na meer dan een week nog geen enkele reactie van Wolcafé ontvangen ondanks dat ik hen al 5x heb gecontacteerd. Geld kwijt en geen pakket. Service onbestaande.
Beveelt niet aan
9 September 2025
Inez
oostkamp
Meerdere pakketten in één keer besteld en helaas ontbraken er bij één pakket 2 kleuren. Direct nagestuurd en de volgende dag al binnen. Heel blij mee!
7 September 2025
Jelske
IJmuiden
Alles werd snel geregeld. De verpakking wordt klein gehouden door vacuüm te verwerken.
7 September 2025
Angélique