Laden reviews...
99 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve ervaring. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke informatie en zorgvuldige verpakking. Soms waren er vertragingen of leveringsproblemen met beschikbaarheid, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. De klantenservice wordt als vriendelijk en professioneel genoemd.
Zowel in de winkel als online goede service en goede producten.
16 July 2025
Diana
Ijssel
Na betaling was het patroon direct beschikbaar als download. En goed advies erbij om het ook gelijk op te slaan.
15 July 2025
Frieda
Friesland
Ook in de winkel wordt je prettig geholpen.
14 July 2025
H.
Capelle aan den IJssel
Ik had 2 cadeaubonnen gekregen, maar via de site kon ik er maar 1 tegelijk plaatsen. Ik vond het zonde omdat ik dan 2x €3.95 Verzendkosten moest betalen. Ik stuurde een berichtje hierover en mijn bestelling werd meteen aangepast. Er waren n paar dingen niet op voorraad, en er werd fijn overlegd wat ik dan zou willen. Alles werd meteen geregeld, opgestuurd en kreeg mijn pakketje erg snel! Top!
10 July 2025
Cindy
Haelen
9 July 2025
jannie
Gouda
Bij een haakpakketje was de wol niet meer leverbaar. Na een belletje werden er gewoon in overleg andere kleuren in het pakketje gestopt en kon ik het pakketje alsnog bestellen. Snelle levering. Of mijn nichtje er mee uit de voeten kan, weet ik nog niet, maar super service! Bedankt!
7 July 2025
Danielle
Veenendaal
Mijn bestelling was wat vertraagd maar kwam door hemelvaart . Verder goed gegaan
21 June 2025
L
Hank
Kwaliteit dik in orde, heel snel geleverd ondanks zeer verschillende artikelen, de juiste gevraagde aantallen. De kralen die niet meer leverbaar waren, had ik echt heel snel teruggestort gekregen. Hier kom ik zeker terug .
14 June 2025
Goofy
Enkytown
Het pakket voor mochilla tas bevat slechts wat plaatjes van het patroon maar geen telpatroon. Hoe zet ik het rechte stuk tas op en hoeveel patronen gaan erin? Erg onduidelijk allemaal. Ik heb gemaild voor hulp maar krijg geen antwoord. Daar zit ik dan met mijn pakket. Echt besteld om in de vakantie te gaan haken Op you tube is wel een filmpje over hoe en wat. Maar een telpatroon is ook daar niet te vinden. Erg jammer
Beveelt niet aan
3 June 2025
Tineke
Tilburg
Beste Tineke,
Bedankt voor het invullen van de beoordeling en wat jammer dat je een negatieve ervaring hebt. We hebben echter wel degelijk je mails beantwoord. Wellicht zijn deze in de spambox terecht gekomen? Zou je dit kunnen nakijken? En anders horen we het alsnog graag via [email protected]. Dan kunnen we samen bekijken hoe we je verder kunnen helpen.
Had een verkeerde levering. Met wolcafe gebeld. Andere dag had k de goede bestelling in huis. Dat is super service
19 May 2025
JOSE
Oostburg
Kompleet haakpatroon, duidelijk beschrijving
9 May 2025
G
Roermond
Pakketje kwam op tijd en op de vulling na zat alles er in. Ben gelijk begonnen met haken.
9 May 2025
J
Nieuwegein
Snelle en goed ingepakte levering
6 May 2025
Janet
Veere
Goede dienstverlening en een heerlijke winkel
5 May 2025
Adriana
Capelle aan den ijssel
Prettig geholpen aan de telefoon. Bolletjes keurig opgestuurd. Mij vriendelijk te woord gestaan bij de bestelling. Zal jullie zeker aanraden bij vriendinnen
2 May 2025
Karin
Enschede
Het pakje werd inderdaad de dag na bestelling bezorgd.
1 May 2025
Anna
IJsselstein
Nette levering.
16 April 2025
Thea
Luttenberg
Katoen besteld via de website. Duidelijke communicatie en snelle levering. In de verpakking zat zelfs een presentje.
10 April 2025
Sylvia
Vlaardingen
Ik kon de gewenste wol hier in grote hoeveelheden kopen, wat erg prettig was. De wol werd snel en netjes in een gerecyclede doos geleverd. Verder zat er een leuk presentje bij.
8 April 2025
M
Zwolle
Haaknaald zoals omschreven en een snelle levering
5 April 2025
Terschelling
correct !
A.M
BRANDWIJK
Supersnelle verzending en alles prima in orde.
Marjan
Nijmegen
Goede ervaring ermee
13 March 2025
Anne
Nieuwe Pekela
Snel geleverd,keurig verpakt, kortom super
10 March 2025
Wilma Soulier