groot assortiment

vlotte verzending. terugkoppeling als er iets niet voorradig is.

Persoonlijk en snel

Persoonlijk contact na een vraag over een product was fijn. Snelle verzending

Toppie

Gewoon top

Het pakje kwam snel en zat goed verpakt . De kleuren klopte ook met wat ik besteld had, Nu aan de slag ;-) Zin in!

Super vriendelijk en zeer behulpzaam

Zeker aan te raden

Goede ervaring snelle levering...

Uitstekende kwaliteit en service

Superblij met de leren hengsels, mijn tas is weer als nieuw. Snelle levering.

Mooi product zoals omschreven

Mooie labels ,vlotte levering raad wel aan om rechtstreeks bij wolcafe te bestellen , dan is de prijs een stuk vriendelijker

Goede service!

Ik kwam een bol garen te kort, dat is direct opgelost en de verzendkosten werden gedeeld! Binnen een paar dagen had ik alles al binnen. Supper snelle reactie op de mail en top service!

Top service!

Super snel geleverd en mooi stevige breihaak

Goed en vlot

De bestelling kwam snel en de haaknaald is prima.

Nadat het wat lang duurde dat mn bestelling kwam even gemaild waar het bleef snel antwoord en het kwam spoedig

Super, snel geleverd mooi garen.

Super, de bestelling snel geleverd en mooi garen. Ook nog een leuk presentje

Onvoldoende gefrankeerd

Frankering onjuist

Was goed

Was goed

super

snelle service

Lekker snel! Verzorgd pakket!

super

op site gekeken besteld en echt de afgesproken dag bezorgd

Mooi garen. Netjes verpakt

Prima service, prachtig assortiment, prettig geholpen

prima service

Iets was niet voorradig, maar er was er wel 1 in een andere bijpassende kleur, daar ben ik vlot over geïnformeerd en de bestelling was daarna vlot behandeld.

Prima snelle service

Mooie labels besteld, de volgende dag afgeleverd zoals op de site aangegeven

Rico Baby cotton soft print dk: prachtig katoen/acryl garen voor een geweldig resultaat.

Ik had een bestelling geplaatst van 12 bolletjes garen van Rico Baby, met een mooi zacht kleurverloop. Daar wilde ik een babydekentje met bobbeltjes van haken voor mijn aanstaande kleinzoon. In eerste instantie was het garen niet meer voorradig, heel jammer, maar na ongeveer een week kreeg ik bericht dat mijn bestelling naar mij onderweg was. Het haakt heerlijk, door het verloopgaren krijg je een prachtig effect! De baby zal daar heerlijk onder slapen! Een pronkstuk!

Wal 36

2871 BC Schoonhoven