Prima, snel

Top service!

Heel mooie grote wolwinkel en super vriendelijke bediening en hulp !

Ik heb mijn pakje nog steeds niet ontvangen

Uiteindelijk werd alles netjes en correct geleverd. Misschien was besteldienst wat overbevraagd, maar oogjes net op tijd ontvangen

Snelle levering, niets mis mee.

Alles netjes verpakt, mooie bolletjes wol, leuke labels en leuk haak/brei tijdschrift erbij. Ik moest alleen wel even kijken of het pakketje wel klopte, zat namelijk in een doos van animalfood.....

Mooie producten ontvangen

Eerste bestelling ontvangen van Wolcafe. Alles was netjes verpakt en keurig in orde. Erg blij mee, bedankt!

Vriendelijke service

Online wordt er direct gereageerd als er iets niet duidelijk. En dan wordt het in samenwerking opgelost. In de winkel wordt je vriendelijk en met raad geholpen.

super ervaring

mijn bestelling was snel geleverd en in orde

Mooiiii

Heb label laten maken super mooi en snel verzonden.

Goed en duidelijk gecommuniceerd

Alles liep zoals gepland

snelle service

snel en compleet geleverd

Bestelling keurig op tijd en prima in orde geleverd

Helemaal goed

Prima service en snelle verzending

Labels zien er goed uit. Ben er blij mee.

Snel en accuraat

Zie boven

Mooi product

De echte punchstof, niet duur, keurig verpakt en binnen een week geleverd

fijn

fijn

Razend snel en keurig verzorgd en een mooi, duidelijk met foto's erbij, pakketje!

Alles top en ik kom ZEKER terug!

Snelle levering.

Mijn levering was vertraagd met de post Bij navraag kreeg ik antwoord over de gang van zaken. Het verbaasde mij eigenlijk dat ik antwoord kreeg. In de meeste gevallen antwoorden bedrijven niet terug. Dikke pluim

Leren labels besteld, binnen twee dagen in huis.

Fijne haaknaalden en houten stok voor wand decoratie

Ik heb een aantal runische haaknaalden besteld en ze waren snel binnen en haken heerlijk, ze zijn er glas dus de gaten glijd er heel soepel overheen. De stok gebruik ik om een gehaakte adventkalender op te hangen. Heel stevig en er zitten al oogjes aan. Dus ik ben zeer tevreden!

Geweldig !

Had labels besteld en ze vroegen mij welk lettertype ik wilde via de mail dat was ik vergeten want wist niet dat ik daaruit kon kiezen. En de 2e regel heb ik nog op opnieuw uit gelegd. Ze begrepen precies hoe ik het wilde hebben. Ben ook heel blij met mijn labels Dank je wel voor de goede Service. Ben heel tevreden en de volgende keer bestel ik hier zeker weer. Toppie!

Leuke spulletjes netjes en op tijd geleverd

:) :) :)

Goed contact, jammer dat pakket niet compleet is voor €25

Jammer dat je naast het pakket voor €25 de ring nog eens los erbij moet kopen. Zonder ring heb je er toch niets aan?

Bezorging klopt niet

Helaas een ring van 45 en van 40 binnen gekregen inplaats 2x 45 cm. Hoop dat het opgelost wordt

Het Wolcafe is een fijne (web)winkel en hun service is heel goed. Per ongeluk zelf het bijgeleverde patroon weggegooid en na een belletje hebben ze die gelijk opnieuw opgestuurd, zodat ik de volgende dag gelijk aan de slag kon. Ze zijn vriendelijk en snel en hebben een goed assortiment.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven