Moest lang wachten op mijn bestelling ondanks dat er staat binnen 24 uur levering.

Het had fijn geweest als er duidelijkheid gegeven was dat ze zich niet aan hun belofte konden houden van levering binnen 24uur.

Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Ook het persoonlijk contact is heel fijn. Ze denken met je mee en helpen waar ze kunnen. Super aardige mensen. Echt klantgericht.

Goede communicatie

Jammer dat er nu en dan dingen niet op voorraad zijn en niet bekend is wanneer dat komt, maar wel heel fijn dat je hier meteeen over wordt bericht en daarin okk suggesties komen te staan voor vergelijkbare producten. Er wordt meegedacht maar de uiteindelijle keuze is aan de klant. Fijn.

Prima goede service

Had ringen besteld van 30cm doorsnee...maar niet gezien dat deze per 5 stuks gingen....hmm zal vast ze wel ergens voor kunnen gebruiken...

Goed geregeld

Snelle bezorging. Prima verzorgt. Kan geen minpunt benoemen

Prima, snelle levering en vriendelijk contact.

Prima, snelle levering en vriendelijk contact.

Goede service, snelle afwikkeling !!!

Telefonisch contact gehad en super geholpen . kom zeker bij jullie terug !!!

Vlotte levering

Vlotte le en weing en vriendelijke mensen aan de telefoon

Precies zoals verwacht en snel

Ik heb het pakketje besteld om het fluffy grote konijn te haken. Ik had het al heel snel in huis en het garen is super zacht en mooi van kleur. Mooier dan verwacht eigenlijk. Heel leuk!

zeer te vrede !!!

mijn eigen foutje werd onmiddellijk opgelost zonder enig probleem !!!! super bedankt !!!

Knap product en een vlugge goede levering

Klantvriendelijk!

Goeie service en de knopen die ik heb besteld zijn erg leuk! Ik hoop de winkel nog een keer te bezoeken.

Pakket goed ontvangen maar verzending kan beter

Track en tracé ontvangen, ook via post NL, daarna melding track/trace nummer gewijzigd, ook bij PostNL wijziging en daarmee latere bezorgdag. Bezorgdag bij PostNL blijft staan met de melding blijf het in de gaten houden. Pakket is ondertussen geleverd maar de melding staat nog steeds open, ook bij wolcafe status nog op verzonden en niet op afgeleverd.

Super snel

Duidelijk patroon

Snel, compleet, goed verzorgd!

Zelfde als hierboven, blij mee!

Snelle levering. Goede voorwaarden en netjes verpakt.

Goede en snelle levering

Gekregen wat ik had besteld en snel Dus heel goed

Zeer tevreden. Snelle levering.

Twee macrame pakketten besteld. Goed patroon erbij met duidelijk uitleg. Zeer tevreden met de pakketten. En een snelle levering

Leuke pakketjes, snel bezorgd!

Zeer goede service

Ik had voor het eerst bij wolcafe besteld. Maar alles is zeer goed geregeld en de service is top.

Netjes ingepakt en dank je wel voor het presentje

zoals beloofd

mooie wol en proper verpakt ...en mooi gerecycleerd! alleen voor België vind ik de verzendkosten wel wat veel indien je maar èèn pakket koopt dat niet 50€ ....het koop bedrag vind ik wat hoog!

Netjes op tijd, alleen stak het pakketje half uit de brievenbus omdat het eigenlijk niet paste.

Voldoet aan verwachting

Wal 36