Grote collectie voor een goede prijs en snelle bezorging.

Goede communicatie, vlotte levering en duidelijke site!

Zie hierboven

Goede kwaliteit

Mijn levering is goed toegekomen Het garen is van uitstekende kwaliteit De paascal is prachtig en goed uitgeschreven.

Prima behandeling

Bestelling snel ontvangen. Kreeg een bericht dat iets niet in voorraad was of ik iets anders ervoor wilde. Gelijk aangepast Alles prima geregeld TOP

leuke handwerkideeën en snelle levering

Er staan veel leuke dingen op de site van Wolcafe, waardoor je zin krijgt aan de slag te gaan. Heb je wat besteld, dan is de levering snel en goed.

Wol was niet leverbaar op het moment maar hier werd ik niet van op de hoogte gesteld

Na ruim een week niks ontvangen te hebben zelf contact gezocht. Bleek er een deel van de bestelling niet leverbaar te zijn. Natuurlijk het fijn als dat al zichtbaar is op de website. Maar dat ik zelf er achteraan moest mailen vond ik niet netjes. Kwaliteit wel heel mooi!

snelle levering van het boek doekjes haken had deze geleend van iemand die hem terug wou hebben maar er zat een vlek op wat schets mijn verbazing zit op dezelfde plaats als op mijn boekje ik dolblij dat het niet aan mij lag. ik ben nu weer bezig met een doekje van een patroon uit het boekje

Fijn op tijd

Fijne service

Mooie spullen, snelle levering en ook snel antwoord op mijn vragen. Heel prettig!

Pakket nog niet ontvangen

Ik kan geen beoordeling geven als ik het nog niet ontvangen heb. Ik heb vijf dagen geleden wel netjes antwoord op mijn mail gehad. Maar dusver nog niets ontvangen.

Heel tevreden over de persoonlijke dienstverlening

Heel tevreden over de persoonlijke dienstverlening aan de telefoon bij de keuze van de juiste kleur garen. Er werd heel goed meegedacht!

Voor de eerste keer besteld bij Wolcafé en super goed geholpen. Labeltjes voor mijn startende bedrijfje besteld, en snel en goed geholpen met alle vragen die ik had. Snelle verzending en zo kon ik dus ook snel aan de slag! Ik zal zeker vaker bestellen!

snel en efficient

blij met de aanschaf

Koop correct afgehandeld

Precies wat ik gevraagd Had en mooi op tjijd

Snel

Bestelling geplaatst en binnen 3 uur lag het al in de brievenbus. Supersnel! En fijne producten.

Prima en een beetje jammer

Snelle reactie op vragen die in via mail stelde (over een foutmelding bij bezorging). Jammer dat ik achteraf ruim 50% van de verzendkosten moest bij betalen omdat er op de website geen onderscheid gemaakt kon worden tussen het huisnummer en het busnummer (ondanks dat ik er een streep tussen plaatste. Lijkt me ergens een goede klantenservice om dit op jullie te nemen. Laat staan dat het bedrag naar boven is afgerond geweest.

ik vind wolcafe leuk.

mijn bestelling van het pakkrt van de paascal kwam snel.

top service

Ik heb mijn bestelling 's ochtends geplaatst en kon deze dezelfde middag ophalen.

Geweldig leuk

Ben bloj met wolcafe

Prima.

Snel en zorgvuldig.

Helemaal prima, ik kan weer heerlijk sokken breien.

Alles netjes verpakt en snel geleverd.

Prima verzorgd

Ik kom graag terug.

Keurig geregeld

Alles netjes apart verpakt, bij elkaar in een doosje. Super blij mee dankjewel

Wal 36

2871 BC Schoonhoven