Toppieeeee

Netjes optijd ontvangen ook leuk in gepakt omdat het cadeautjes zijn en dat aan had gegeven, nog niet uitgepakt omdat de verjaardag nog moet komen. Dus nou maar wel hopen dat ze het juiste hebben verstuurd en ingepakt. Maar voor zover alle lof.

Nadat ik de bestelling had geplaatst, kreeg ik snel bericht dat het wolpakket klaar stond, prima.

Snel, compleet en keurig

De bestelling zag er goed uit. Netjes verpakt, ook in bubbeltjes plastic en heel snel binnen. De kwaliteit is ook goed! Ik had Sambaballen besteld. Ik kon snel aan de slag. Helemaal blij. Kortom, zeer tevreden klant!

Ik zou alleen iets meer op de hoogte gehouden worden hoe het proces verloopt. Na een bevestiging van bestelling duurde het een dag of 4 a 5 voordat ik iets hoorde. Zelf contact opgenomen, keurig te woord gestaan en mijn pakket daarna binnen 2 dagen ontvangen.

Gewoon goed

Het is jammer dat ik nog niet naar binnen kon, enige tijd geleden, want het is een mooie winkel! Maar de snelle levering van mijn barbante bollen, maakte alles weer goed!

Mijn ervaring is zeer goed. In het bestelde pakket zat 1 oogje te weinig. Hier een bericht over gedaan en nog geen 2 dagen later lag het ontbrekende oogje in de brievenbus, TOP service

Zeer goed super goede service

Prima kwaliteit en snel geleverd

prima kwaliteit en snel geleverd, ik ben zeer tevreden

Alles ok

Alles was heel rap hier

Ik heb nog niet zo veel ervaring

Er is 1 maal bij u besteld. En ik hoop 15 maart mee te doen met de val. Als ik uit het ziekenhuis ben.

uitstekend

Ruime sortering en vlotte levering.

Super, nette levering

Makkelijke website, juiste snelle levering

super snel

mooie wol

Positief

Leuke site, duidelijk en snelle levering. Het waren twee cadeautjes en de jarigen waren er blij mee.

Snel geleverd, kon meteen al aan de slag, bedankt

Leuke website, snelle levering

Best tevreden

Altijd goed geholpen !

Prima en snel verzonden

Snel en verzorgd.

Snelle levering en verzorgd.

goed , prima

het pakket en paascall ziet er goed verzorgd uit

Ze zijn heel zacht, heel mooi. En ze waren heel snel in huis.

Ruime keuze en snelle verzending

Kortom; perfecte winkelervaring bij Wolcafé!

Goed advies.

Gied bereikbaar, mooie kwaliteit en goede service

Ik had iers verkeerd gedaan bij de bestelling werd snel opgelost

Wal 36

2871 BC Schoonhoven