super

Netjes verpakt en snelle levering.

Een verzorgd pakketje.

Dag, Wat mij wel opviel was dat op één bolletje (oudroze) geen wikkel zat met het nummer. Bovendien was het een rond bolletje... De andere bolletjes waren ‘recht’ met een wikkel waar informatie op vermeld was. Geen probleem verder, ik heb het werkje goed kunnen maken...

Fijne site

Alles netjes verwerkt en afgeleverd , heel blij mee. Ook het e-mail contact netjes beantwoord. Zeer tevreden!

Snel en makkelijk te bestellen. Goed verpakt bezorgd. Ben zeer tevreden

Geweldig snel!

Na mijn bestelling is deze snel en keurig verpakt geleverd.

Veiligheids ogen besteld prima en snel geleverd!!

Traag

Dat een bestelling langer onderweg is in deze tijd, begrijp ik. Maar ik vind drie weken wachten erg lang Ik heb in de tussentijd zelf telefonisch contact opgenomen, omdat het me ongerust maakte. Beter was het dat vanuit Wolcafe eerder en ook na dat contact bericht van vertraging was gekomen Gelukkig zijn de bestelde artikelen naar tevredenheid

Goede service. Vlotte levering

Besteld, betaald, geleverd - zonder problemen!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Snelle levering en mooie producten geleverd gekregen!

Snelle en correcte levering

...

Snel en netjes geleverd

Het was vooral fijn dat de klantgerichtheid qua persoonlijke vragen mijnerzijds snel en vriendelijk en duidelijk werden beantwoord. Ook qua levering was het snel en betrouwbaar.

Snelle levering prima spullen

Ontzettend leuk dat er een kleine attentie "handwerk" werd meegestuurd, wordt zeer gewaardeerd!

Een prettige communicatie en goede hulp bij vragen

Bij twijfel over de kleur van de wol die ik gekozen had werden mij een aantal fotootjes gestuurd om mijn keuze te kunnen maken. Dat was welkom. Ik heb op afstand besteld, maar mocht ik in de buurt zijn zou ik zeker binnenlopen.

Geweldige service.

Als je een mail stuurt met een vraag krijg je altijd netjes antwoord. Met afhalen van wol ook zeer correct geholpen.

ik had een vraag, en werd direct via de mail geholpen super

super

netjes en snel bestelling geleverd. met leuk cadeautje.

Snelle levering en mooi verzorgd pakketje

Ik ben erg tevreden over de snelheid van de order en de informatie over de producten op de site zo kon ik voorkomen dat ik de verkeerde producten kocht. Goede kwaliteit bollen wol, en door de snelle levering kon ik snel verder met mijn projecten.

Snelle, keurige levering

Ook telefonisch contact prima!

Fijn geregeld

Na wat email en telefoonverkeer kwam hetallemaal goed

Omschrijving wat pakket bevat en kleurkeuze niet duidelijk

1. Als ik een pakket bestel voor het haken van twee manden, ga ik ervan uit dat alles erbij zit zoals afgebeeld Bij ontvangst bleek ik alleen het garen te hebben en niet de leren bandjes en bedels. Ik had deze manden juist uit gekozen om de totale uitstraling. 2. Het kiezen van de kleuren moest naar aanleiding van kleuromschrijvingen en niet van getoonde kleur...dit vond ik lastig. Later kreeg ik mail dat de door mij gekozen kleuren niet op voorraad waren. Jammer dat fit niet gelijk op de website zichtbaar was.

prima service

snelle levering en een heel vlotte afhandeling van een klein foutje in de bestelling. Twee dagen later had ik het goede item binnen, met een postzegel om het verkeerd gestuurde item mee terug te sturen

Mooie pakketten en snelle levering. Ik ben blij.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven