Snelle verzending, goede producten

Genoeg materialen op voorraad en redelijke prijzen.

Fijne website, snelle levering, alleen heel jammer dat ik 1 bolletje lichtblauwe wol minder in de doos had zitten, terwijl het bolletje wel op de bestelbon stond, en ook afgevinkt op de pakbon

prima service

Goede en snelle levering. Fijn en mooi garen en leuke haakpakketen.

Goede en snelle levering, heel fijn. Goede website!

mooie wol

Ik vind het hooien wol. En ze zijn snel bij mij in de briefenbus

Snelle levering, mooi product

Best oké

Ik schrok eigenlijk van de kleine bolletjes maarja ben ook geen deskundige maar beginner dus moet ik misschien beter opletten.

Goed geregeld

Goede service en op tijd binnen.

was super

het was mooi bezorgd en ook dat je een berichtje krijgt dat ze onderweg wareb top ga zeker in de toekomst weer wat bestellen

Snel geleverd, materialen wat ik er van verwacht had. Ga zeker nog een keer bij hun bestellen

Goed snelle levering

De web site is wat onduidelijk als je iets wil bestellen dat je dan ook andere kleuren kan kiezen mag wel in een regel gezet worden. Als je op een pakket drukt dan is dat niet duidelijk dat je het pakket koopt of gewoon een bol.en oom met of zonder patroon. Maar verder ben im tevreden

Prachtig pakket !!

Heel leuk om te maken,mooie kwaliteit en duidelijke uitleg.

super geregeld

alles was perfect en snel geregeld

Ik ben helemaal blij met de meiden van het Wolcafe!!

Snelle levering, leuke producten

Blij met een leuk label!

Geweldige service

Ik heb heel goede ervaring met Wolcafé. De service is perfect. Niet anders dan lof. Dames houden zo!!

Leuke pakketten bij Wolcafe

Ik heb nu twee macramé pakketten gekocht. Mooi materiaal en duidelijke werkbeschrijving.

Fijne website, goede kwaliteit van de artikelen

Super leuke producten. Duidelijke website en goede kwaliteit.

Vraag over shawl breien gesteld, prima advies gekregen.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering.

Altijd goed advies en goede service

Vriendelijke medewerkers en je krijgt goed advies.

zeer goede service en opvolging

Zeer tevreden van de leveringen

Uitstekend!

Ben erg blij met de service die geleverd is. Vlotte bezorging en netjes verpakt. Bedankt, voor herhaling vatbaar.

Snel reactie op mijn mailtjes! Denken goed mee in oplossingen en ingepakt als een prachtig cadeautje! Top service!!

superrr

erg leuke knoopjes hier gekocht...goed verpakt en de bezorging was prima

Wal 36

2871 BC Schoonhoven