Fijn, snelle en goede service

Het contact is erg fijn; er wordt snel verzonden en het product was zoals aangegeven.

Overzichtelijke site, gemakkelijk te b esyelken. Betaling oké. Verzendig en evering goed en snel.

Gewoon prima!

Service zonder poespas.

Oké

Goede ervaring snelle reactie en levering Zeer tevreden

Geweldig snel meedenkend

Top service. Er ging een klein dingetje fout in mijn bestelling en dat werd supersnel opgelost !!

Leuke webshop en snelle levering van de artikelen

Leuke artikelen tegen betaalbare prijs.

Een mooi patroon voor een wandkleed en een super snelle bezorging.

Alles was ok

Uitstekende service

Snel en accuraat

En ook nog thuisgebracht

Snelle levering en goede kwaliteit

De website is overzichtelijk, de levering was snel en de kwaliteit van de producten is goed. Absoluut geen klachten, ik ga hier zeker vaker bestellen!

Goede levering en snel.

Netjes geleverd.

Goede service en verzending!

De service was heel fijn. Er werd meegedacht, en het pakketje is in goede staat binnengekomen, met een leuk presentje erbij. Al met al super!

Goede, vlotte en vriendelijke service.

Gewoon super

Dag van tevoren besteld en volgende al in mijn brievenbus

Helemaal top

Goeie kwaliteit/prijs

Keurig verpakt en snel in huis

Snel levering en top producten.

Snel levering en top producten!

Goede snelle service!

Besteld en een paar uur later kon het pakket opgehaald worden!

Klantvriendelijk en snelle levering

Na mailcontact over de wol ging het bestellen gemakkelijk. Ook de levering ging snel, zoals beloofd. Een fijne ervaring!

Prima. Snelle levering

Makkelijke site. Snelle levering. Het blijft natuurlijk leuker om in de winkel zelf te zoeken maar dit is een uitstekend alternatief.

Super snelle levering en mooie knopen

Mooie knopen besteld

Super !

Vandaag besteld morgen in huis !

Ik ben zeer tevreden

Zie onderstaande:

Bestelling was makkelijk en duidelijk te plaatsen. Er was een keuze vooraf te betalen of tijdens het ophalen. Had voor het laatste gekozen. Mail: met bevestiging. Toen ik op kwam halen kreeg ik te horen dat ik eerst moest betalen, dat me een betaalverzoek werd toegezonden. Het was beter geweest dat er na mij een mail gestuurd was met eerst een betaal verzoek dan ophalen. Verder was duidelijk geweest dat er op de site vermeld staat VOORAF betalen, ondanks de Coronatijd.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven