In eerste instantie duurde het vrij lang voordat ik mijn pakje ontving. Na telefonisch overleg had ik het de volgende dag in huis. Prima service!

Nog niks ontvangen

Niks ontvangen dus wacht ik nog . Ik zou een mail krijgen.

Snelle en goede levering.

Vlotte en correcte levering, proficiat !!

Aangezien alle covid-omstandigdheden toch een geweldige service : vlotte en correcte levering + prijzen zijn ok.

Teleurgesteld in de communicatie

Toen ik een week na de bestelling via mail vroeg hoe lang het nog zou duren vooraleer mijn bestelling zou verzonden worden, heb ik daar jammer genoeg geen reactie op gehad. Wel heel blij met mijn bestelling. Ook leuk dat er een klein cadeautje bij zat

Gemakkelijk bestellen online, met snelle levering.

Geweldige winkel en webshop. Supersnelle levering.

Uitstekende service

Mijn bestelling is snel en correct geleverd. De communicatie verliep heel vlot. Wanneer de kleur (die niet belangrijk was) van mijn besteld product niet meer in voorraad was werd ik opgebeld door een vriendelijke dame met excuses en de vraag welke andere kleur ik wou. Dat noem ik klantvriendelijk!

Snelle levering, Voorraad staat duidelijk op de site.

Super, al een nieuwe bestelling gedaan

Geen tips, ga vooral zo door!

Fijne duidelijke website, heerlijk dat je de muziek doosjes kunt beluisteren

De bestelling was snel en goed verpakt bij mij thuis

Goede levering zag er verzorgd uit

Prima service!

Mijn bestelling heb ik heel snel ontvangen. Het was heel keurig en kreukbestendig verpakt en er zat zelfs nog een leuk extra blad bij. Ik kan Wolcafé zeker aanraden!

Goede site en snelle levering

overzichtelijk en mooie pakketen, zeer snelle levering

er zit voldoende materiaal in de pakketten. site is overzichtelijk en zeer snelle levering

Top! Snel en kundig antwoord op mijn vraag

Leuke winkel met enthousiaste mensen die weten waar ze over praten. Goede service ook in coronatijd

Klantvriendelijk en een goede service

De producten zijn zoals omschreven. En het personeel van het wolcafe zocht zelf telefonisch contact om een oplossing te zoeken voor een product wat niet voorradig was. Super geregeld!

Keurig alles

Netjes word je geholpen Keurug thuis bezorgd.. Nfet jes te woord gestaa n als je iets niet begrijpt In een woord geweldig Joke v bentum

Hartige goed

Ruim assortiment en snelle levering

Erg tevreden met de snelle levering ondanks de drukte bij PostNL. E-mails zijn duidelijk en de kleuren van de wol/garen komen overeen met de foto’s op de website. Dit is erg fijn! Tweede bestelling is alweer gedaan.

Fijne afhadeling

CreTief

Leuke webshop voor de creatievelingen

Heel overzichtelijke webshop vol met leuk hobbygerief. Levering verliep heel vlot, alles werd binnen de 2 dagen geleverd. Een kleine verrassing werd toegevoegd aan mijn pakket. Zeker een aanrader!!

Prima en snelle levering!

mooie site, pakket is volledig en duidelijke werkbeschrijving. bezorging duurde iets langer maar dat lag niet aan Wolcafé.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven