Super , snelle levering

Super Snelle levering Netjes verpakt Dikke 10

de bestelling had ik snel in de brievenbus. netjes verpakt , mooi materiaal. bedankt

Goed ontvangen, levertijd wat lang

Het pakketje zag er netjes verzorgd uit, de levertijd was alleen wat lang. Natuurlijk door Corona kan het allemaal wat langer duren bij de vervoerder, maar van andere winkels heb ik mijn bestelling wel sneller. Verder keurig in orde.

Altijd goed geholpen

Prettige behandeling en uitstekende service. Kom er graag in de winkel.

Pakket en verpakking prima

super!!

Mooie labels met eigen tekst. Zag er prachtig uit en snel in huis.

Leuke producten snelle levering

Snelle service ,netjes bezorgt ,goed verpakt

ik vond het nog redelijk lang duren, voor ik de bestelling had. Op de site staat dat er zo mogelijk dezelfde dag nog verzonden wordt, maar ik had de bestelling na een week 'pas'. Verder prima!!

gewldig

echt en aanrader heel veel keuze in allerlei garen en binnen 2 dagen thuis echt en aanrader

Niet goed

klungelige verpakking Slechte bezorging

Vlotte afhandeling en netjes verpakt en goede kwaliteit

Werd direct geholpen, kon snel mijn bestelling afhalen

Snelle service, heel tevreden

...

Super fijne, snelle levering

Fijn dat de levering er zo snel was, kon ik weer verder met het leuke vestje! Thanks ☺

Mooie producten en uitstekend klantencontact!

Fijn mailcontact gehad nadat ik iets verkeerd had besteld. Binnen 3 dagen kon het via de post geruild worden & had ik het juiste in huis!

Leuke site met leuke artikelen

De bestelling was snel binnen. De beschrijving van het haakpakket is duidelijk. Mooi materiaal.

Goede snelle service.

Goede snelle service

Wol ziet er prima uit

Alleen heb het nu pas binnen gekregen, iedere keer werd de levering weer uitgesteld wegens grote drukte zei Post nl, daar baal ik wel van maar daar kunnen jullie niets aan doen

Toppers!

Snelle respons toen ik aangaf een verkeerde bestelling te hebben geplaatst. Werd direct opgelost. Aanrader!

Mooi materiaal!

Heldere website. Heel tevreden over mijn aankoop van macramé-garen.

Prima levering. Leuk haakpakket. Met nog leuk kleinigheidje erbij. Leuk!!!

Slechte vertaling

Het Duitse breiboek bevat een bijlage in het Nederlands, maar is een slechte vertaling. Gelukkig spreek ik wat Duits. Bestelling was netjes afgeleverd. Die leuke knopen met tekst bestel ik vast nog eens

Prima en snel

Op mijn telefonische vraag om 1 knot wol terug te geven en 4 nieuwe te kopen werd snel gereageerd. Per computer betaald kon ik na een telefoontje de bestelling ophalen. Prima en snel geregeld.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven