Snelle levering, netjes verpakt

Snelle levering en netjes verpakt

Fantastische service!

Ik had een ring nodig in the lock down tijd.. HELP dacht ik. Maar wolcafe heeft dat prima geregeld. Online bestellen en betalen, kon het in de middag al ophalen. Heel fijn!

Snel en verzorgd

De bestelling is snel verwerkt en met zorg ingepakt.

uitstekend

prima allemaal ga zo door

Positief

Positieve ervaring. Het liefst ga ik naar de winkel toe om zelf uit te zoeken, nu ging dat natuurlijk niet ivm corona. Maar gelukkig kon in mijn bestelde spullen snel ophalen.

Tevreden

Supersnel bezorgd, alleen jammer genoeg had de bijbestelde bol wol een duidelijk ander verfbad. Wellicht een idee om daar ook een vakje voor te maken op het bestelformulier.

Bezorging duurde lang

Het duurde ruim een week voor ik mijn bestelling binnen heb gekregen. Ik heb na een week een mail gestuurd om te vragen wanneer de verwachte leverdatum was, hier heb ik nooit antwoord op ontvangen. Bestelling kwam wel 2 dagen na de mail binnen.

De service is prima in orde

De bestelling was keurig verpakt en paste precies door de brievenbus. Er was helaas iets mis gegaan, maar na 1 appje werd dat meteen in orde gemaakt. Er werd snel gereageerd op mijn app en ook de afhandeling was vlot. Perfecte service dus

Prima service!

Ik woon in de buurt en de bestelling werd snel en persoonlijk gebracht.

Fijn zo'n snelle levering

Ik ben blij dat mijn handwerk nu gepersonaliseerd kan worden een zo een unieke toets geeft aan mijn werk.

zeer tevreden over wolcafe

Vlugge levering,goed verpakt,mooie produkten,exact zoals op de foto.

Uitstekend!!

Ik woon dicht in de buurt van het Wolcafe. Toen ik zaterdagavond een bestelling deed, is deze zondagmiddag al door 1 van de medewerkers bij mij door de brievenbus gebracht. Erg aardige mensen, goede service, óók in coronatijd.

Super service!

Duidelijke site, makkelijk te bestellen en snelle service! Ga zo door mensen!

Snelle levering goed verpakt.

Snel en keurig

Uitgebreide sortering en snel geleverd. Top

uitmuntend

de bestelde artikelen altijd prima geleverd

Favorite winkel

Top winkel Top personeel Top eigenaar Top kwaliteit Dus in 1 woord TOP Ze doen alles wat mogelijk is voor je

Snel, goed geprijst

Goed geregeld

Alles goed en snel verstuurd

Geweldig!!

Heb bij wolcafe voor de tweede x een muziekdoosje besteld. En een label van leer. Snel geleverd. Goed verpakt en als bonus ook nog een gratis label. Deze heb ik aan de gehaakte knuffel van mijn kleinzoon gedaan. Staat meteen stoer. Dank je wel wolcafe!

Snelle en prima service

Een hele fijne winkel en webshop snelle service Ik kom er regelmatig en nog nooit problemen gehad

Goed vriendelijk en snel geholpen.

In de namiddag besteld . De volgende dag binnen . Mijn dank.

Ik kwam wol tekort voor een woondeken die ik aan t haken ben. Gelukkig kon ik online bij bestellen en ophalen bij de winkel. Zonder bezorgkosten. Goed geregeld

Snelle en correcte levering, breed assortiment

Werd na een dag geleverd. Hebben een breed assortiment. Ik kon er alles vinden wat ik nodig had.

Goed bevonden.

Geen klachten