Hele goed service! Snel antwoord op mail.

Goede en snelle levering

Dik tevreden

Mooie wol, maar levering duurde lang

Toen ik na mijn bestelling na een week of 2 nog niets gehoord had, heb ik contact opgenomen. Vervolgens werd het pakket verzonden en heb ik het ontvangen. Maar het leek erop dat mijn bestelling was blijven liggen. Ben verder wel zeer tevreden over de wol.

mooi pakket

goed verzorgd pakket. Helaas kom ik er niet uit met de visgraat steek. Maak er wel iets anders van met een simpele steek voor mij. Groetjes Thea Otsen-Korte

Snel en goede prijs kwaliteit

Snel, goed verpakt en goede prijs! Dank.

Goede service, snelle levering

Leuke site, verl ideetjes. En een super snelle levering na de bestelling.

Altijd prettig om bij jullie te bestellen

Onze laatste bestelling werd zelfs op zaterdag laat in de middag bezorgd. Ik was er super blij mee, kon fijn door haken. Ook de nieuwsbrief erg leuk.

Ik was blij verrast met de kleine attentie

Super service, netjes verpakt, en vlgs afspraak geleverd.

Eerste bestelling hier gemaakt, de service was goed, spullen waren heel netjes en verzorgd verpakt, levering was vlgs afspraak. Ik zal hier in de toekomst echt wel vaker een bestelling doen.

Snelle nette levering!

Mijn pakket was erg snel verzonden, duurde iets langer tot ik het in huis had door de huidige situatie met corona waar het wolcafe niks aan kan doen natuurlijk! Pakket netjes verpakt, alle losse dingetjes netjes in zakjes verpakt! Heel blij mee! Bestel hier zeker vaker!

De bestelling was niet compleet maar werd direct nagezonden. Goede service.

Zonder problemen geregeld

Snelle, goede service

Snel geleverd en mooie kwaliteit labeltjes gekregen. Erg leuk kleinigheidje cadeau gekregen, wat zorgt voor een extra leuk gevoel bij het uitpakken van het pakketje!

Als je wat vraagt krijg je meteen antwoord en de zending was prima.

Snell levering en mooie wol

Fijne website. Kleur wol zoals op de site Blij mee

Ik kom nog een keer terug!

Snelle levering, goed verpakt, leuk kaartje en kleine attentie erbij. Ik kom zeker terug!

Zeer tevreden.

Het pakketje was er vrij snel, het had wel wat vertraging opgelopen bij de post (maar het is ook een drukke tijd). Een mochila tas haken is voor mij nieuw. Ik moest de bodem in tien delen terwijl het patroon in acht stukken is verdeeld. In het begin lukte dat wel met meerderen, later niet (je moet ook het patroon volgen). Eigenlijk ging het van zelf. Kortom patroon schept een beetje verwarring, maar gaat automatisch.

Helemaal naar tevredenheid en nog snel ook!

Duidelijke site. Gemakkelijk bestellen. En bestelling wordt correct verwerkt en geleverd.

heel tevreden!

zou zo graag het patroon zien voor de ontzettend leuke kinderponcho voor mijn 2 jarige kleindochter

heerlijk haakpakket!

Kleuren zijn helemaal zoals op de site en ik weet uit vorige ervaringen dat het resultaat geweldig is. Dat hangt natuurlijk wel af van je eigen haakprestaties

Perfecte afhandeling van bestelling

Supermooie wol met een supersnelle levering

Leuke website met veel merken wol en leuke accessoires. Als alles weer Open is kom ik zeker een keer een bezoek brengen bij jullie winkel.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven