Prima.

Het garen wat ik besteld had overtrof mijn verwachting, heel mooi en zacht en de kleur was prima. Alleen jammer dat je het patroon ( het moeten kussens worden) die je bij het bestellen van de garens er niet gratis bij krijgt, één klein papier. Bij sommige webshops krijg je het patroon gratis als je het garen bij hun besteld. Maar de levering was snel.

Makkelijk in gebruik. Snelle reactie

Snelle en correcte levering.

Een snoepwinkel met wol....

Leonie heeft een gezellige winkel met ontzettend veel leuke haak en breiprojecten zoals ik dat noem. Ik word daar erg blij van. Ze denkt ook met je mee en de mail wordt ook snel beantwoord, jammer voor mij dat het niet zo naast de deur ligt.....:)

Prima, snel aan huis gebracht!

Vlugge en goede service.

Nog maar één keer iets besteld maar toch tevreden over de snelle levering.

Gewoon goed !

Zorgvuldige behandeling van mijn bestelling.

Hier ga ik nog eens iets bestellen!

erg goed

Verrassend

Pakket keurig verpakt en een leuke attentie erin! Blij mee!

Een aanrader. Makkelijke webshop en snelle levering.

Snelle levering. De leren labels zijn prachtig, precies zoals ze in de webshop staan. Heel blij mee!

Snel en goed

De bestelling werd snel geleverd. Alles zat erbij en was dus prima in orde!

Heel goede service

Ik had mijn bestelling digitaal geplaatst, ik werd gebeld of het wel klopte. Ik had inderdaad een foutje gemaakt. Mijn bestelling werd snel bezorgd, speciale regio service!

Prima‼️

Het bestelde de andere dag gekregen.

Top zaak, onwijs mooi resultaat

Redelijke snelle bezorging en de kwaliteit is echt top. Goede verzending. Mijn schoonmoeder erg blij mee gemaakt.

Is goed snelle levering

Snelle bezorging en goed verpakt

Het pakketje werd sbel geleverd en was goed verpakt. Gekregen wat ik had verwacht.

Super en meedenkend

Mijn vragen werden zeer snel beantwoord. Er werd meegedacht over de keuze van kleuren. De bestelling werd heel snel verzonden.

Mijn ervaring is goed , alles is heel erg goed geregeld, in deze corona tijd

De service en hoe het besteld kan worden is super geregeld,heel makkelijk allemaal.

Snel, accuraat en erg leuk product!

Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen

De bestelling die ik plaatste kon niet direct geheel geleverd worden. Dit werd goed gecommuniceerd. Het deel wat wel op voorraad was is alvast toe gestuurd. Niet lang daarna werd het 2e deel ook verzonden. In de tussentijd goed op de hoogte gehouden, wat fijn is. Prima service!!!!

Voor herhaling

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Snel encorrect

Snel en correct

snel en netjes bezorgd

Mooie website, duidelijk en overzichtelijk, vriendelijk aan de telefoon, en mijn online bestelling keurig bezorgd.

Heel erg goed,

Snelle service en fijn dat het thuisbezorg kon worden groetjes

Wal 36

2871 BC Schoonhoven