Duidelijk site met mogelijkheid voor aanpassing .. En snelle beantwoording met mail terug...

Superservice

Oké ik woon in de regio, maar mijn bestelling is keurig thuis afgeleverd! Erg fijn!

Veel keuze, snelle levering

Overzichtelijke site waar eigenlijk alles te koop is. Snelle levering, met een leuk kadootje erbij, super

Snel geleverd. Ben erg tevreden.

Leuke spullen en snelle levering!

Leuke spullen en snelle levering!

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Online besteld, korte snelle mail wisseling omdat een product niet meer voorradig was. Daarna snelle levering. Super tevreden !

Wat fijn dat de bestelling zo snel gebracht werd door Wolcafe. Altijd al een fijne winkel om naar toe te gaan. En nu fijn dat ze zo mee denken en het netjes thuis komen brengen . Ik hoop snel weer langs te komen in de winkel want dat is echt even een uitje voor me.

Zeer snelle levering

Service zoals je het zou willen!

Snelle reactie op mail. Kleur van het materiaal viel tegen: geen probleem, kan snel worden geruild. Vriendelijke service

mijn eerste kennismaking met Wolcafe, Super!

ik heb 2x om uitleg gevraagd over een haakpatroon, dat was geen enkel probleem. Erg prettig.

Ik ben heel erg tevreden over alles !!!

tevreden klant

Correct

Voorraad klopt niet

De site gaf een aantal bollen op voorraad, daarom bij wolcafe besteld. Helaas vervolgens een mail dat er geen voorraad was of ik een andere kleur wilde ontvangen?? Natuurlijk niet. Ik plaats mijn bestelling omdat ik iets wil maken in een bepaalde kleur. Toch bijna 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Jammer, mijn project is een kado en nu niet op tijd af

Goede reactie op vragen. Snelle levering. Netjes verzorgd

Goed!

In de winkel al super geholpen, bestelling erna extra super snel gekomen. Zeer tevreden!

Smaakt/Haakt naar meer!

Duidelijk, correct, mooi materiaal, zelfs op zondag mail terug gekregen! Top service én mooie kwaliteit!

Helemaal top

Snelle levering, prima verzorgd.

Gewéldig hè!

Zo snel geleverd!

De bestelling verliep soepel, en ondanks dat het druk is bij Post.nl was het er eerder dan aanvankelijk aangegeven.

Voldoende...

De knoopjes zijn niet allemaal geleverd. Er werd gecommuniceerd dat de tweede lading later zal verstuurd worden. Voor mij is het leuk om te weten wanneer dat ongeveer zal zijn. Is het ongeveer een week of een maand wachten?

Snel geleverd!

Op zondag besteld en ook een mail met een vraag gestuurd. Heb heel snel antwoord gekregen, op dezelfde zondag! Dinsdag werd het bestelde artikel reeds bezorgd en naar wens!

Zeer snelle communicatie

Helaas was de wolkleur die ik besteld had niet op voorraad, maar door de snelle communicatie heb ik toch op tijd de wol in een andere kleur binnen gekregen. Super service!

Zoals altijd weer goed geholpen en snel geleverd.

Besteld en altijd op tijd bezorgd .De spullen zijn altijd goed zoals op de website

Heel goed.

Snel en netjes verzonden. Pakketje bleef langer bij post nl. Maar op mijn mail werd netjes en snel gereageerd.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven