Heerlijk zo snel mijn bolletjes wol in huis te hebben!

Uitgebreide website van een wolwinkel in een naburig dorp, die ik nog niet kende. Mooi assortiment en precies de garens en kleuren die ik zocht. Ivm de lockdown kon ik helaas niet zelf naar de winkel toe en met het pakketje opsturen had ik misschien even op de bezorging moeten wachten. Maar dankzij de thuisbezorgservice had ik het op oudejaarsavond (!) allemaal in huis, zodat ik het nieuwe jaar breien kon begionnen

Vlotte levering, telkens met een aardigheidje (leren labeltje). Uitgebreid en mooi assortiment.

Goed geleverd en goede instructie

Lang niet gehaakt maar alles heel goed uitgelegd. Leuk om weer te doen.

Snelle levering en naar mijn zin.

Goede levering en ook wat ik had verwacht, zag er keurig uit.

Ze hadden het snel Verzonden, alleen het duurde wat langer voor dat de post het bezorgde, maar dat ligt niet aan jullie. Ik zou het aanbevelen. Super!

Heel klantvriendelijk en bereidwillig, altijd meedenken

Ook al voor deze tijd met corona, maar Leonie en haar collega's helpen altijd heel goed, nemen de tijd voor je.

Supersnel geleverd en kleine attentie bij mijn bollen wol ,dank hiervoor!

Goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden. Ik kom ook zeker terug. Mijn vriendinnen willen ook aan de slag met macrame. Dus doen we het samen.

Bestelling was sneller dan verwacht gekomen.

Vlotte levering

Correct, snel precies wat op de site aangegeven

Heel positief

perfect

Leuke brei pakketten. Had een omslagsjaal besteld, ondanks de drukte snel in huis. helaas zat het patroon er niet bij, een mailtje gestuurd en kreeg snel bericht dat ze het de volgende dag zouden opsturen.

Goede , vlotte levering

Mijn bestelling werd vlot verwerkt.

Super snel en goed

Ik ga hier vaker bestellen

Mooi pakket, duidelijke beschrijving.

Er zit een heel uitgebreide goede beschrijving bij en de wol is van goede kwaliteit en kleur.

Duidelijke website

Prima materialen en goede service

Als ik een e-mail stuur met een vraag wordt gelijk antwoord gegeven, wordt met je meegedacht en proberen zo snel mogelijk te leveren

Super geweldig, goed advies, service en duidelijke website

Heel goede ervaring met Wolcafe, pakketten, patronen zijn altijd uniek en super leuk om te maken

Prima en snelle levering. Het katoen is van goede kwaliteit.

Tevreden

Correcte afhandeling bestelling en levering. Mooie webshop met ruime keuze!

Zeer goed!

Snelle levering en een leuke attentie gekregen bij mijn bestelling!

Goed geholpen en vlot bezorgd

Geweldig,goed geholpen en vlot bezorgd

Precies zoals beschreven ondanks de drukte van de post optijd gekregen

Alles gaat heel vlot.

Vragen snel beantwoord. Bestelling snel geleverd.

Top kwaliteit en top service

Wal 36

2871 BC Schoonhoven