Goed en snel geleverd

snel en goede kwaliteit

Mijn pakket was ondanks de kerst toch een dag later in huis. Misten de oogjes heb gemaild werden direct opgestuurd. zonder extra kosten

Keurig verzorgd

Netjes en vlot geleverd

Super !

Vriendelijk, correct, niets dan positieve commentaar

Staan altijd voor je klaar en alles super geregeld

Staan altijd klaar met goed advies of helpende hand.

Super goed

Heel goed snelle verzending Goed contact Goed verzorgd

Snelle bezorging

Vandaag besteld, ondanks Corona in Wagners bezorgd. Super

Zelfs in de drukke december maand een hele snelle levering. Heel erg fijn

Het aanraden waard!

Fijne site, snelle reactie na bestelling, goede service, erg vlotte levering. In één woord: SUPER!

Wat een service en kwaliteit.

Ondanks de lockdown, met goed advies geholpen en op een afgesproken tijdstip mijn pakket opgehaald.

Snel en goed bediend

Ik ben zeer tevreden van mijn bestelling bij Wolcafé.

Prima webshop!

Leuke pakketten, snel bezorgd en duidelijke instructies ingesloten.

Snelle levering en goede service

Tijdens het afrekenen van de bestelling kon ik, waarschijnlijk vanwege de drukte rond de kerstdagen, de Ideal-betaling niet afronden. 's Avonds een mailtje gestuurd en de volgende dag kreeg ik een linkje om te betalen. De dag erna had ik mijn bestelling in huis. Ben er blij mee.

2 bollen katoen besteld en had het binnen 2 dagen in huis

Primw

Op een avond wat vragen gesteld per mail. Kreeg heel snel al een reactie. Ook ben ik keurig geadviseerd. Al vrij snel daarna kon ik mijn bestelling ophalen.

ordered 10 days ago, still haven't received the order

I placed the order on the 17th of December, it was supposed to arrive a long time ago. When it was already a few days late, I got an email that it'd be received that day, then got postponed again. Still waiting for a package

Een top side

Heel veel keuze en goed overzichtelijk en betaalbare prijzen. En wat ook heel belangrijk is een goede service.

Prima producten, snelle levering

Fijne producten en snel geleverd.

Super wol, en geweldige service

Super wol, en geweldige service

Lang moeten wachten op een zomerdraadje. Dat is logisch als het winter is.

Prima antwoord op de vraag waarom de bestelling op zich liet wachten. Vriendelijke benadering en uiteindelijk perfect opgelost.

Zoals altijd keurig op tijd geleverd en goed verpakt. Blij met mijn aankoop

Vakkundig en geduldig

Ondanks kerstdrukte kreeg ik dezelfde dag een reactie per mail. Daarna verschillende keren heen en weer gemaild tot ik de juiste spullen had. Top.

Nog geen ervaring

Ik moet helaas nog beginnen met haken.

Wal 36

2871 BC Schoonhoven