Duidelijke info over mijn bestelling
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.999 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
De beoordelingen geven overwegend een positieve ervaring. Klanten waarderen snelle levering, duidelijke informatie en zorgvuldige verpakking. Soms waren er vertragingen of leveringsproblemen met beschikbaarheid, maar de algemene tevredenheid blijft hoog. De klantenservice wordt als vriendelijk en professioneel genoemd.
Duidelijke info over mijn bestelling
7 September 2025
Jorunn
Ulrum
Geweldig leuk Haakboek voor een piepklein prijsje Vriendelijk dank !
6 September 2025
Carla
Maarheeze
1e bestelling duurde een week 2e bestelling van donderdag met actie heb ik nog niet binnen. Heb nu zelf bezorging bij afhaalpunt gezet omdat tijd niet wordt aangegeven ws komt bezorging dan niet vandaag.
6 September 2025
Marga
Ridderkerk
Heel tevreden !
5 September 2025
Nadine
Zerkegem
Ik werd heel vriendelijk en attent geholpen
5 September 2025
Dieneke
Krimpen aan de Lek
Het product werd snel en goed geleverd.
3 September 2025
Monique
Kapelle
Wel tevreden maar als de levering iets later komt geef dan ook de klant een mail. Dit staat netter dan dat je er dagen op zot te wachten.
3 September 2025
Gonnie
Waddinxveen
Ik heb het call pakket besteld, erg snel geleverd en keurig verpakt.
2 September 2025
Mariska
Berkel en Rodenrijs
Bestelling snel geleverd
25 August 2025
W
Zelhem
Na mijn operaties aan het Carpal Tunnelsyndroom, een Triggerduim en het vaststellen van artrose aan beide polsen en handen was het echt nodig om over te gaan op vriendelijkere haaknaalden. Met beleid wil ik mijn haakprojecten, in ieder geval, kunnen afmaken. De haaknaalden van het merk Addi Swing vielen me meteen op. De omschrijving was veel belovend. Een stevige, dikke haaknaald in een handvorm en met zachte delen precies op de juiste plekken. Ik heb eerst 1 maat van het merk besteld en uitgeprobeerd. Het is een mooie en heerlijk in de hand liggende haaknaald. Het is nog even zoeken hoe ik hem precies vast wil gaan houden. Ik wissel nu af met de pen- en de mesgreep, maar wat fijn dat beide manieren mogelijk zijn! Ik heb al gauw meerdere maten besteld en inmiddels ook ontvangen. Het online bestellen was eenvoudig en de verzending ging snel. Ook het telefonische gesprek met een medewerker verdiend alle lof. Er werd goed geluisterd, goed meegedacht en meteen actie ondernomen. Alle dank hiervoor! Ik kom zeker terug bij Wolcafe.
21 August 2025
Jeanne
Veenendaal
Snelle levering en super fijn product.
19 August 2025
Joke
Annen
Kreeg mijn artikelen. Ze werden zoals ze beloven binnen 24 uur verzonden.
15 August 2025
Ine
Waalwijk
Snelle reactie en snel geleverd
14 August 2025
Jolanda
Eindhoven
Het pakket kwam snel en volledig binnen. Goede beschrijving erbij en nu aan de slag
13 August 2025
Henrita
Nijmegen
Goed vacuüm verpakt, zodat het door de brievenbus paste. Garen was prima.
12 August 2025
Willie
Garderen
2 keer goed behandeld,heb niet veel nodig.vind het vervelend dat ik bijna dagelijks mail krijg.
Beveelt niet aan
11 August 2025
Corrie
Geldrop
1x in de winkel geweest tijdens een weekendje weg. Ik zou elke week wel langs willen komen maar vanwege de afstand gaat dat niet.
8 August 2025
Tjitske Stroop
Bergen op Zoom
Ik heb 2 keer moeten bestellen, ik dacht de eerste keer dat ik een volledig pakket had besteld, maar blijkbaar heb ik maar 1 bol besteld. Na een zeer vriendelijk telefoongesprek heeft de dame aan de telefoon mijn bestelling verwerkt en 2 dagen later had ik mijn pakket in huis. Misschien kan het iets duidelijker vermeld worden. Waar ik ook een probleem mee heb is dat je geen kleuren kan zien.
8 August 2025
Myriam
Antwerpen
Het kijken op de site naar alles wat jullie bieden is al heel erg leuk. En ik ben altijd benieuwd naar nieuwe ideeën.
5 August 2025
Ria
Tiendeveen
17 July 2025
Jeltje
Workum
Zowel in de winkel als online goede service en goede producten.
16 July 2025
Diana
Ijssel
Na betaling was het patroon direct beschikbaar als download. En goed advies erbij om het ook gelijk op te slaan.
15 July 2025
Frieda
Friesland
Ook in de winkel wordt je prettig geholpen.
14 July 2025
H.
Capelle aan den IJssel
Ik had 2 cadeaubonnen gekregen, maar via de site kon ik er maar 1 tegelijk plaatsen. Ik vond het zonde omdat ik dan 2x €3.95 Verzendkosten moest betalen. Ik stuurde een berichtje hierover en mijn bestelling werd meteen aangepast. Er waren n paar dingen niet op voorraad, en er werd fijn overlegd wat ik dan zou willen. Alles werd meteen geregeld, opgestuurd en kreeg mijn pakketje erg snel! Top!
10 July 2025
Cindy