Wij houden van onze fans! Dank je wel voor je mooie review, we gaan er bijna van blozen!
Dank je wel!
Er zijn 2 aparte bestellingen gedaan en die zijn allebei door ons verstuurd. Per mail wordt aangegeven dat 1 pakketje niet bezorgd is, terwijl de pakketdienst aangeeft dat het wel bezorgd is. Op onze vraag welke van de 2 bestellingen er niet ontvangen is, krijgen we geen reactie. Om het onderzoek te laten starten dient een verklaring ingevuld te worden dat het betreffende pakket niet ontvangen is maar tot op heden hebben we dit formulier niet retour mogen ontvangen. We hebben ook nog geprobeerd te bellen maar het opgegeven nummer blijkt niet in gebruik te zijn. We willen het probleem graag oplossen maar het enige dat we als antwoord krijgen zijn agressieve reacties waarin wordt gedreigd met een advocaat en waarin we voor een soort oplichters worden uitgemaakt. O, en we hebben natuurlijk bovenstaande prachtige review mogen ontvangen. We willen klachten altijd graag netjes afhandelen en oplossen zoals we dat altijd doen maar op deze manier wordt het wel ontzettend lastig. Team Pretty Polish
Beste Diane, Jammer dat je direct een negatieve review plaatst en ons niet eerst even hebt gemaild over je pakketje. Naar aanleiding van je review hebben we je een mail en een bericht gestuurd maar daar heb je helaas ook niet op gereageerd. Bij het verzenden heb je een track en trace link ontvangen dus je kunt zien dat wij het tijdig verzonden hebben maar dat het bij een DPD depot was blijven hangen. Inmiddels is je pakketje alsnog bezorgd. Heel vervelend dat er vertraging is opgetreden maar daar hebben wij helaas geen enkele invloed op. Team Pretty Polish
Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.