Goede service, snelle verzending.

Uitstekende service. Bestelling geplaatst, betaald maar later bedacht dat ik nog een aantal andere dingen moest hebben. Beetje dom van mij. Mailtje gestuurd en gelukkig kon dit zonder problemen aan mijn bestelling toegevoegd worden. Dpd was ook heel snel, een dag later lag het pakket al klaar om afgehaald te worden. Lakjes zijn prachtig. Verbeterpunt: ook een foto van de kleur op het kwastje te laten zien óf vermelden dat het een semi transparante kleur is. Ik dacht dat ik een mintgroene lak had besteld met glitters, maar bleek een semi transparante lak (met groene tonen) met glitters te zijn. Om het dekkend te krijgen moet er dus een base onder. Afgezien daarvan: prachtige lakjes, dikke consistentie en lakken makkelijk. De cleaner van Victoria Vynn ruikt heerlijk, aangenaam verrast! Ik bestel zeker nog een keer weer!

Goede service, snelle verzending.

Als ik iets bestel bij Pretty polish wordt het altijd vlot geleverd en het is naar wens! Er is veel keus waardoor altijd het juiste kleurtje gellak erbij zit! Het is altijd een feestje om uit te pakken met de snoepjes die er ook inzitten en meestal een extraatje

Snel

snelle en correcte levering

Heel tevreden over Pretty Polish

Ze hebben een fijne webshop Je krijgt goed advies als je dat nodig hebt Super snelle levering ( meestal de volgende dag ) En ook nog eens een leuke attentie erbij

Veel keuze, leuke prijsjes en een supersnelle levering!

Goeeeed

Victoria Vynn is de beste

Bestelling geplaats volgende dag alles binnen . Keurig netjes verpakt . Top

Fijne webshop

Wat ik nodig had was hier gelukkig op voorraad. Besteld en snel bezorgd en een leuk cadeautje erbij.

Geweldige water decals

Super mooie waterdecals!! Snelle verzending.

De levering is snel en netjes. Ik kreeg zelfs een klein cadeautje waar ik ontzettend blij mee ben. De snoepjes worden ook altijd goed ontvangen. Op het moment mijn favoriete site voor nagelproducten. Zou ze iedereen aanbevelen!

Ik koop hier graag

Altijd goede service, is er een keer iets over het hoofd gezien dan altijd een prima oplossing.

Blij mee

Leuke korting deze keer vanwege de beurs en snelle levering, blij mee

Topservices

Super snelle levering en leuk boodschapje bij het openen van de bestelling

Valt tegen

Jammer dat je niet kan zien of de nagellak dekkend is of niet Heb 4 potjes gekocht gelnagelak die niet dekkend zijn. Dus heb er niet veel aaan.

Snelle levering goed product

Zeer snel geleverd , mijn oprechte complimenten daarvoor de topcoat gellak is echt fantastisch en glimp als een spiegel zeker voor herhaling vatbaar

Heel toffe kleurtjes! Alles heel mooi aangekregen! Ik bestel zeker opnieuw.

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.