Perfect zoals altijd.

De service is goed. Je kan alles vragen en dat is fijn. Wat ik wel prettig zou vinden is dat er meer uitleg komt over het productgebruik in de webshop.

Zeer goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Meer dan prima service

Zeer goede service via de mail, nadat het bestellen niet helemaal lukte. Bestelling is vlot verzonden, en geleverd.

Geweldig!

Een heel goede service. Elke vraag wordt met zorg behandeld en men informeert meer dan voldoende. De bestelling verloopt netjes en de verzending loopt super vlot! Heel vriendelijk, behulpzaam en vertrouwelijk. Ook vind ik het heel leuk dat er leuke extra’s in het pakket zitten. Dit wordt enorm geapprecieerd. Want de dag van vandaag is dit nog zeer uitzonderlijk. Een dikke 10, blijf zo verder doen. Een zeer tevreden klant

Snel geleverd en mooie nagellak

Een aanrader

Prima webshop

Fijn dat er zoya nagellak zo snel geleverd kon worden, chapeau

Prima groothandel

Een groothandel waar ik graag bestel. Mooie, duidelijke site ( wel een beetje traag). Vriendelijke eigenaresse

Bestelde binnen aangegeven tijdgeleverd

Parfait

J ai recu mon colis rapidement et dans un bon état. En plus je m étais tromper dans un commande, il me l'on annulée directement. Il sont la pour répondre à toutes vos questions et demandes. Je recommande

Snelle levering, vriendelijke service

De producten (die ik overigens bijna nergens anders kan kopen) worden altijd met de grootse zorg verpakt en snel verzonden, met een vriendelijk kaartje erbij en zelfs wat kleine attenties. Helemaal aan te bevelen!

Goede makkelijke website

Al vaker hier besteld bestelprocedure is makkelijk levering is snel

Prima groothandel

Er was een probleem met DPD die een pakje kwijt geraakt zijn. PrettyPolish heeft het vriendelijk voor mij opgelost. Was er erg blij mee. Mooie winkel hebben ze ook !!

Snelle levering.

Duidelijke omschrijving en snel in huis.

Great customer service!

I wanted to add another item to my order after placing it already - their customer service was able to help me and I didn’t have to deal with another shipping fee. Super friendly and efficient service! Thanks again!

Uitstekende service

Een zeer goede service op alle vlakken.

Snel goed verpakt. Perfect dus.

Helemaal top

Ruime keuze. Snelle verzending. Netjes verpakt en zelfs een cadeautje erbij. Zeker een webshop om vaker te bestellen!

Snel en goed geleverd!

Snel en goed geleverd. Product als omschreven, zeer tevreden.

Goede kwaliteit

Snelle service en altijd goede kwaliteit.

Fijn dat Madam Glam eindelijk in Nederland verkrijgbaar is

Ik heb twee Madam Glam lakjes besteld bij Pretty Polish, de lakjes waren goed ingepakt en er zat ook nog een kleine attentie bij.

Snelle en vlotte levering

1 van de weinige shops waar ik mijn lievelingsmerk Zoya vind. De overstap naar een nieuwe koerier is ook een verbetering, er zijn minder verzendingskosten. Er zat als extraatje een heel leuk en schattig mini buffertje.

Snelle levering, en heel veel mails om je op de hoogte te houden over de status van je bestelling. ( mag best wel minder)

Goede webshop, groot assortiment, goede service!

Als tevreden klant ben ik heel blij dat ik deze webwinkel heb ontdekt. Ik ben nog niet in de winkel zelf geweest maar de webshop is veruit de winkel waar ik mijn meeste nagellak koop. Misschien kom ik nog een keertje in de winkel neuzen. Waarom ik altijd voor PrettyPolish kies: Onder andere: de grootte hoeveelheid aan keuze, ik vind de website ook overzichtelijk. De verzending verloopt altijd soepel en snel. Alles is netjes verpakt en komt verzorgt aan. Het uitpakken is elke keer een klein feestje! Heel erg bedankt en tot de volgende bestelling!

Cute kleurtjes snelle levering!

Een van de potjes ging eerst niet goed open maar zodra dat eindelijk lukte erg veel plezier mee gehad :) Mooie kleurtjes!

Heel tevreden

Heel overzichtelijk, snelle levering en altijd een leuke attentie! Heel aangenaam online winkelen. Klein minpuntje, de kleuren zijn niet altijd zoals op de foto.. maar dat kan ook aan mijn smartphone liggen..

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.