Pluspunten

prima selectie nagelproducten, overzichtelijk, duidelijke foto's

mogelijkheid betalen met creditcard

Pluspunten

Ik geef normaal nooit reviews voor bedrijven, maar PrettyPolish verdient dit echt. Als je van nagellak houd dan is dit echt de beste site om iets te kopen. In Nederland kan je nergens exclusieve merken kopen, alleen op deze website wel (voor een eerlijke prijs). Ik heb nu al drie keer hier besteld en elke keer is alles perfect geleverd. Als ik nagellak bestel om 17:00 uur is het gewoon de volgende dag ‘s ochtends geleverd! De medewerkers reageren ook meteen op uw vragen en doen er alles aan om uw problemen te verhelpen.

Een mailingslijst voor nagellaken die niet verkrijgbaar zijn, zodat je een mailtje krijgt wanneer ze dat weer wel zijn. Dit zou erg fijn zijn, maar natuurlijk niet essentieel voor de winkel. Los hiervan vind ik alles hellemaal top!

Pluspunten

tolle Produkte und total schnelle Lieferung

Pluspunten

Handige site, correcte afhandeling van bestellingen. En zeker een snelle en correcte levering. De producten die ze aanbieden doen ook echt wat ze beloven, eindelijk! :)

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Thank you very much PrettyPolish! I found exactly what I needed (some rare and LE items). Shipping was fast and packaging was good. Highly recommend.

Pluspunten

Zelfs op zondag besteld, volgende dag al in huis!! Geweldig

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Snelle levering en erg veel variatie in nakellak.

Een beetje prijzig

Pluspunten

Veel keuze uit uitgebreid assortiment, handige en duidelijke site, snelle levering.

Pluspunten

Vlotte levering goed verpakt

Pluspunten

Super snelle en nette levering!

Ik zag zo niks waar ik mij aan stoorde, keep it up!

Pluspunten

Snelle levering en erg goede producten. Eindelijk een plek waar je voor redelijke prijs producten kunt kopen die niet makkelijk in Nederland verkrijgbaar zijn!

Pluspunten

Snelle levering, ruim assortiment en een super klantenservice.

Pluspunten

Strakke site, veel aanbod.

Als er één item pas later in het jaar op voorraad is (als je een item "reserveert") zorg er dan voor dat de rest van de bestelling wel alvast verzonden wordt! Des te handiger. En kijk nog eens goed naar de zoekopties, ik wilde graag F.U.N. laquer hebben, via "merk/brand" kon ik de specifieke lak niet vinden, maar als ik FUN intypte in de zoekbalk wel.. (de één was uitverkocht en de ander niet). Ik denk dat als je dat aanpast je nog meer verkoopt!

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Pluspunten

Snelle en correcte levering prima bedrijf.

Pluspunten

Veel artikelen, goede prijzen, snelle levering.

Pluspunten

Quick shipping. Always good prices and great variety!

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment

Pluspunten

Leuk assortiment met hoge kwaliteit nagellak die je niet zo snel elders vindt. Goede prijzen, snelle levering. Hebben snel de nieuwste collecties binnen en gaan mee met de laatste trends. Ook ruime keuze uit top- en basecoats en allerlei accessoires. Bestellingen zijn altijd leuk verpakt. Fijn dat ik een eigen wishlist kan bijhouden. Mijn go-to webshop voor nagellak!

- Een nog vollediger/uitgebreider assortiment is altijd goed (meer van huidige merken maar ook meer merken, bijv. Cupcake Polish of I Love Nail Polish). - Het zou fijn zijn als ik, bij een bestelling waarbij een of meerdere artikelen een reservering zijn, ervoor zou kunnen kiezen de nagellakjes die nu wel beschikbaar zijn meteen te laten verzenden en later de reservering te ontvangen (i.p.v. nu; 'Dit product is een pre-order. Je gehele bestelling wordt verstuurd als alles op voorraad is.') - Een melding dat een product niet op voorraad/een pre-order is en een 'Houd me op de hoogte'-knop op de productpagina zelf zouden ook handig zijn.

Pluspunten

Snelle goede bezorging. Mooie kwaliteit nagellak.

Pluspunten

Zeer uitgebreide collectie en absoluut perfecte klantenservice. Ik ben al jaren vaste klant en hoop dit nog heel lang te blijven!

Pluspunten

Hele snelle levering

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.