Pluspunten

Pluspunten

Zeer snelle levering met altijd een leuk extraatje

Pluspunten

Goeie service en snelle levering. Super blij met mijn nagellak

Pluspunten

Product kwam zeer goed verpakt aan, met een leuke kleine verrassing erbij.

Nog voor ik de kans had gekregen het rek op te hangen en in te richten werd ik al gevraagd om een review te plaatsen. Toen ik dit niet meteen deed, kreeg ik vervolgens daar een herinnerings e-mail over. Ik vind dit dwingend en heb nog nooit van geen enkel ander bedrijf, los van 1-malige vraag om een review, een herinnering voor het plaatsen van een review gehad. Enige minpuntje van het product zelf; er zat geen beslag bij (schroefjes/pluggen). Bij een ander bedrijf waar ik eens eenzelfde nagellakrek heb besteld, zat dit er wel bij.

Pluspunten

Leuke spullen mbt nail art

Retourformulier invullen zou simpeler mogen

Pluspunten

Bij niet op voorraad voor me in reservering genomen, zodat als het binnen zou komen, ik het in ieder geval zou hebben. Top service!!

Pluspunten

Pluspunten

Altijd een hele snelle correcte levering. Goede kwaliteitsproducten

4 stars: good service, well treated

Positive

Good service and polish selection

Pluspunten

direct een antwoord als je iets vraagt en alles heel duidelijk

geen verbetering, alles is prima

Pluspunten

Aardige klantenservice, leuk verpakt, goede spullen.

Pluspunten

Juiste levering

Pluspunten

Snelle verzending, goed verpakt. Iets extra erbij

Verzendkosten

Pluspunten

Correct en snel zoals het hoort

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijk site. Enorm veel keuze. Voor ieder wat wils

Bij de nagellak is het wel handig om de kleur dus doe er bijv een gelakte nagel bij

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website, fijne communicatie en een snelle levering.

Pluspunten

*snelle levering *goede service *een leuke gratis goodie bij je bestelling *mooi product *het geld waard *de website ziet er goed georganiseerd uit!

*graag even na controleren of het product niks mankeert (nagellakrek) *een datum bij de tijdelijke uitverkocht zal fijn zijn *de omschrijving van de specifieke kleur nagellak zou uitgebreider mogen. Het is erg lastig via het scherm een goede keus te maken. Een uitgebreide omschrijving zou daar zeker bij helpen. De verzendingskosten (4 euro ) vind ik persoonlijk wat veel, zeker als je sporadisch iets met een klein bedrag wil kopen, moet je meteen het bedrag van 4 euro opleggen. *het zou leuk zijn als het merk opi verkocht zou worden. *de kleuren nagellak mogen wel wat uitdagender worden zo verdiend pretty polish ook meer bezoekers en vaste klanten. Voor de rest ga zo door love pretty polish! *

Pluspunten

Snelle levering ook voor 1 flesje

Pluspunten

Snelle levering, goed aanbod (nagellak die verder in NL niet te verkrijgen is), en ik kreeg zelfs een extraatje bij mijn bestelling!

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie

Pluspunten

Snelle levering, als cadeautje ingepakt, een goodie en fantastische producten. Super!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel levering en aandachtig ingepakt !

Deze nagellak "mirror effect" is echt een slechte qwaliteit nagellak dus met product ben ik vooral met deze prijs helemaal niet tevreden ... Sorry ..

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.