Mooie potjes,Mooie kleurtjes, ik moet ze alleen nog uitproberen.

ik moet ze nog gaan uitproberen.

Heel fijn dat ik in de Hoeksche Waard terecht kan voor mijn producten.

Eerste bezoek aan deze groothandel. Fijne kennismaking, in de buurt en het product gevonden waar ik naar opzoek was!

Persoonlijk en snel

Zeer fijn. Aanrader!

Snelle levering en top producten

Binnen de 3 dagen mijn bestellingen aangekregen. Producten zijn super, ga hier zeker nog bestellen.

top

duidelijke site, goede productfoto's, snel besteld en geleverd

Grote keuze in alle prijsklassen

Ik heb nu al 2 of 3 x besteld bij pretty polish omdat ze kwalitatief goede producten verkopen tegen een goede prijs. Snel verzonden en duidelijke communicatie over je bestelling en de levering. Kortom : aanrader

Prima . Ik zal hier zeker nog vaker bestellen

Super service en snelle levering

Ik bestel graag bij PrettyPolish! Altijd snel verzonden en ook nog een cadeautje erbij

Makkelijk bestellen en snel geleverd!

De website is uitgebreid en duidelijk. En snelle levering, goed verzorgd met track & trace. Een handgeschreven kaartje erbij maakte het helemaal af!

Super snel

Super snel in huis en goed ingepakt!

Heel goed winkelen

Zeer goede service, product zoals beschreven. Ik raad het iedereen aan

Viel een beetje tegen

2 sterren omdat mijn nagelborstel helemaal beschadigd was..... en ik dacht dat ik een victoria vynn buffer erbij had gedaan maar die stond er niet op en dus ook niet ontvangen. Dus dat zal waarschijnlijk m'n eigen fout zijn geweest.

Heel goed!

Ik had een verkeerd artikel geleverd gekregen, contact gehad via de mail en 2 dagen later de juiste opgestuurd gekregen! Ik raad het zeker aan.

Fijne webshop kreeg bij mijn bestelling een leuk persoonlijk handgeschreven briefje erbij.. leuk!! En mooie gellac

Gewoon super

Snelle levering. Had blijkbaar ook 1 cateye besteld kreeg er een magneetje van hun bij. Nou super toch. Ik bestel hier vaker.

Super goede service je besteld het en een dag erna binnen leuk schrijfblok er bij gekregen en snoepjes die mijn dochter geweldig vond

Ik was blij verrast. Het was mijn eerste bestelling en het kwam snel aa. En met kleine cadeautjes erbij. Ik ben er heel blij mee en ga zeker vaker bij jullie bestellen hierdoor.

Alles wat je nodig hebt met kennis van producten

Ze weten precies wat ze verkopen en geven altijd advies en tips. Goede producten en top service!

Mooi produkt

Snelle levering en product ziet er goed uit

Mooie lakjes

Mooie lakjes, wel wat prijzig. En kreeg bij de bestelling een geschreven kaartje, dat was super leuk & lief!

Top!!!!

Altijd gelijk de andere dag binnen, service is top!! Producten idem dito!! Dikke 10!!!

Snelle levering!

Super snel geleverd en heel goed en netjes verpakt

niet zo leuk

dhl is langs geweest maar niets geleverd ik heb mijn bestelling wel betaalt en niets ondvangen dat vind ik niet zo mooi wat gaat er nu gebeuren

Enorm klantvriendelijk

Snelle levering, prima verpakt. Helaas was 1 vd bestelde producten niet meer voorradig, ik kreeg het geld retour en ter vervanging een gratis (ander) flesje ter compensatie. Super!

Snel en sympathiek

Snelle levering en leuk pakketje (met snoepjes!)

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.