Pluspunten

Zeer goede aflevering van het product!!!! Netjes ingepakt.

Pluspunten

snelle en correcte levering. Mooie merken in de webshop die regelmatig worden aangevuld als ze uitgeput zijn.

Pluspunten

Hele snelle en nette levering.

geen

Pluspunten

perfecte snelle levering. Goede website. zeer klantgericht en leuke verpakking van de bestelde artikelen.

geen

Pluspunten

Erg snelle levering en betaalbaar.

Een product klein beetje beschadigd

Pluspunten

Fijne opvolging klantenservice Snelle levering

Nog niet gevonden

Pluspunten

Vind het een fijn en overzichtelijke site en als iets uitverkocht is dan staat het er al snel weer op,ze zijn vlot met leveren en het word goed geleverd,kijk er graag even op wat voor nieuwe dingen er aan komen ik zeg ga zo door. Met vriendelijke Groet J van Elk

Pluspunten

Altijd fijn om bij Pretty Polish te bestellen, service is top en de bestelling is de volgende dag al in huis.

Ga zo door!

Pluspunten

snelle levering ,en de spulletjes zijn goed verpakt ,en leuke extra spulletjes erbij zoals een nagelvijl en leuke stickers:}

Pluspunten

-Snelle levering -Attent dat ik een nagelvijltje en water transfer stickers erbij kreeg (leuk dat ik deze heb mogen ontdekken, werkt echt goed!) -Kortingscodes -Exclusieve merken waar moeilijk aan te komen is in Nederland, waarvan een aantal merken proefdiervrij.

-Bij de merken die proefdiervrij zijn (en niet in China verkopen) mag dit er duidelijk bij vermeld worden. -Vrij hoge verzendkosten -Meer acties -Soms mag er wat meer productinformatie bij staan (zoals bijvoorbeeld bij een nagelvijl). -Meer productreviews zou handig zijn: bij sommige producten staan helemaal geen reviews en dat weerhoudt je er soms van om het product daadwerkelijk te kopen. Misschien hier een winactie aan verbinden zodat meer klanten daadwerkelijk een productreview gaan plaatsen.

Pluspunten

Goede producten. Goede communicatie. Snelle levering.

Een foto waarop de lak op de nagels te zien is. Zou erg fijn zijn. Is nog niet bij elke kleur.

Pluspunten

Vind de bezorg kosten nog al duur. En ik had volgens mij aan gegeven brievenbus want het past makelijk door de brievenbus. Zou graag meer bestellen maar de kosten van het verzenden vind ik te hoog daar om kan ik ook niet te vaak wat bestellen!!! Terwijl ik het super vind wat jullie hebben want dat vind je nog nergens in de winkels bij mij in de buurt!!!

Pluspunten

Goede producten, snelle levering. Helemaal top!!!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site, groot assortiment.

Pluspunten

Snelle verzending, goede producten, netjes ingepakt.

Pluspunten

Super vriendelijk en behulpzaam. Betrouwbaar. Snelle levering.

Pluspunten

Snel.leuk verpakt. Producten goed beschreven op wrbsite

Pluspunten

snelle levering, snelle reacties via e-mail

voorlopig geen minpunten opgemerkt

Pluspunten

Snelle levering. Ben blij met de stamper. Alleen minder blij met de stempelplaat. Jammer genoeg passen de skulls niet op de nagels. Misschien een idee om deze kleiner te maken. Voor de rest top

Pluspunten

Super goede sevice.. en bij problemen is er altijd een oplossing.

Niets..doorgaan zo

Pluspunten

Super..snelle levering. ...netjes verpakt.zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering en goede producten. Ben zeer tevreden!

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.