Snelle levering en duidelijke website!!

Top! Kreeg zelfs nog een gratis product erbij

Vriendelijke klantenservice en super mooie nagellak ontvangen. Wat wil je nog meer :)

Geweldig product aan een mooi prijsje

Ondanks dat m’n pakketje vertraging had ben ik heel goed geholpen dit op te lossen. Bedankt daarvoor

Heb mijn pakje direct de volgende dag ontvangen. Netjes ingepakt, en met een klein cadeutje en een handgeschreven kaartje erbij. Super lief! Dat maakt het uitpakken toch wel een stuk leuker :)

Snelle levering, mooi verpakt en goede producten!

Mooie producten en snelle levering

Ja al eerder spullen ontvangen en snelle levering. De producten van Victoria Vyn zijn fijn

Ik had een klein probleempje met mn bestelling maar ze hebben het goed opgelost!

Ik zocht een folie lijm en vond het tegen een schappelijke prijs, dus top!

Top producten la mini macaron

Door drukte met kerst iets later binnen, maar maakt weer hoop goed super gellak

Netjes snel en correct

2 x besteld nu en alles netjes ontvangen. Goederen zijn goed ingepakt. Producten zijn zoals ze worden omschreven.

Prettig overzicht, fijne merken en snelle levering.

Mooie merken, betaalbaar en snelle levering. Zal zeker nog eens bestellen.

snelle bezorging en product is naar verwachting

snelle bezorging en product is naar verwachting, bedankt!

Ik ga zeker meer bij jullie bestellen

Top geregeld

Hele snelle verzending, netjes ingepakt. Helemaal blij met nieuwe polish gel kleurtjes voor mijn collectie.

Netjes en snel afgehandeld precies zoals ze vermelden op de site.

Topwinkel!

Pretty Polish is en blijft een van mijn favoriete webshops voor nagellak en gerelateerde producten. De precieze waarmee alles ingepakt wordt kom je niet vaak tegen. Het is elke keer een klein feestje om uit te pakken. Wederom bedankt en tot de volgende bestelling!

Top service! Pakket was snel geleverd en er zaten leuke attentie’s in!

Super snel geleverd, ondanks de feestdagen, goed product!

Super goed product en mega snel geleverd

Zoals altijd perfect!

Mooie, goede nagellak, altijd snel bezorgd met een cadeautje!

Hele goede service. Netjes ingepakt. Leuk persoonlijk briefje erbij. Zelfs aan kleine orders besteden ze veel aandacht. Volgende dag bezorgd.

super geregeld

Fijne overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Heel tevreden

Een starters pakket gekocht voor buildergell. Erg tevreden en mooi verpakt. Wel jammer dat we geen duidelijke beschrijving was hoe het moest

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.