Pluspunten

snelle afhandeling, vriendelijk, duidelijk.

Pluspunten

heerlijk overzichtelijk, duidelijk te zien wat er nieuw binnen is en wat er wordt verwacht. info over bestellingen duidelijk.

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling, snelle reactie bij een vraag. Bij beschadiging meteen nieuwe!!

Pluspunten

Snelle verzending, duidelijke website, groot assortiment.

Pluspunten

Uitgebreide keus en overzichtelijke webshop Presentje bij bestelling Nagellak-rek besteld, en deze werd heel goed verpakt geleverd.

Zo doorgaan :-)

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Die Lacke von Picture Polish überzeugen mit einer guten Qualität und außergewöhnlichen Farben! Die Pinsel haben eine für mich angenehme Größe, durch die sich der Lack perfekt auftragen lässt. Die Trocknungszeit ist relativ kurz, die Haltbarkeit überzeugt mich sehr. Besonders außergewöhnliche Kreationen wie Saphira, Cabaret, Peacock und Bordeaux sorgen für ein wunderbares Funkeln und auch positive Kommentare von Mitmenschen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Pluspunten

Alles is geweldig

Pluspunten

Prima produkten en snel verzonden

Pluspunten

Leveringen keurig op tijd. Duidelijke site.

Pluspunten

Snelle bezorging zonder negatieve opmerkingen.

Pluspunten

Snelle bezorging zonder negatieve opmerkingen.

Pluspunten

Kwalitatief goede producten. Levertijd goed.

Pluspunten

- Meteen een ontvangstbevestiging - Betalen met IDEAL - Snel thuisbezorgd - Goed verpakt

Misschien aangeven of het om pakketpost gaat of dat het als brievenbuspost wordt verstuurd. Ik heb een beetje zitten dubben of mijn pakje wel of niet door de brievenbus zou kunnen.

Pluspunten

Snelle adequate levering. Het nagellakrek was zeer goed verpakt, zodat er geen schade kon ontstaan. Het hangt nog niet, want het is een sinterklaaskado. Ben zeer tevreden. vriendelijke groet, ook leuke webshop!

Pluspunten

Snelle levering en meteen antwoord opmijn vragen. Zeer tevreden dus.

Pluspunten

Snelle service en verzenden.

Pluspunten

Gaat er iets mis met de bestelling wordt het super snel opgelost !! Top !!

Pluspunten

Heel persoonlijk. Er was iets niet op voorraad en dat werd perfect en heel persoonlijk opgelost. Het pakje kwam op tijd en de artikelen waren zo bijzonder mooi verpakt...!!!! Het was niet eens voor mezelf maar voor mij voelde het al net of ik een kadootje ontving. Super!!!

nope

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Pluspunten

Groot, gevarieerd assortiment. Up-to-date met nieuwe spullen. Bestelling wordt snel geleverd en is leuk verpakt met paarse krulslingers. Bij elke bestelling zitten verrassings-artikelen. Uitstekende klantenservice.

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle levering.

Soms zijn de details van de producten niet goed te zien, ondanks de vergroting. Die vergroting mag wat groter. Bijvoorbeeld de stempelpatronen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle verwerking en verzending van de bestelling.

Geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik vind de site niet zo handig, heb moeite dingen te vinden (of verkoop je geen speciale topcoat die mijn stempels niet uitsmeert?)

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.