Pluspunten

Heel overzichtelijk, aanbod van de nieuwste trends en de beste merken.

Pluspunten

Snelle levering, goede service, mooie site!

Meer merken gellak aanbieden!

Pluspunten

snelle levering, prima ingepakt

Pluspunten

Leuke producten en snelle levering!

Pluspunten

Breed assortiment, vernieuwende merken, snelle levering, snelle afhandeling van vragen/problemen, overzichtelijke site, unieke spulletjes. Al met al een hele leuke winkel waar ik al heel veel dingetjes heb gevonden waar ik al langere tijd naar op zoek was. Blijf gewoon zo doorgaan...Het is een super site!!!!!! Uitbreiding naar andere merken zou ik zeker doen!!!!!!

Iets meer goedkopere producten voor mensen met kleinere portemonnee, meer foto's van hoe het product er daadwerkelijk op huid/nagel uit ziet. Verder is er niets mis met de winkel. Ik koop er heel erg graag

Pluspunten

Veel keuze, en veel producten dat ik niet in andere winkels kan vinden. Ik ben heel blij dat ik dit winkel heb ondekt (wel jammer voor mijn portemonnee...). Snelle verzending.

Ik mis een "verder winkelen" knop als ik iets in mijn winkelwagen heb geplaatst (ik ga zeker niet alleen een ding kopen!), anders prima.

Pluspunten

Erg goede service toen levering van bestelling was mis gegaan

Heb wel eens flesjes nagellak gehad die gebruikt of oud uitzagen... Hier op letten.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, duidelijke communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering, mooie producten

Pluspunten

vlugge levering en compleet

het assortiment mag gerust nog uitgebreid worden met een cotton clauw en stempelpolisch mundo di unas

Pluspunten

Snelle reactie op de mail. Goede service qua snel leveren. Helemaal tevreden

Ik heb er op dit moment geen.

Pluspunten

Bijna altijd alles op voorraad Snel geleverd

Meer actie's

Pluspunten

alles goed :) prima service

Pluspunten

overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en verzending. pakket is perfect ingepakt en het zijn topproducten (Zoya besteld). Top dat je kan betalen met mister cash (geen kredietkaartgedoe nodig en toch onmiddellijk betaald) en vanaf een bepaald bedrag gratis verzending! Love it!

Ik heb Zoya producten besteld omdat milieu, natuur en dier- en mensvriendelijkheid belangrijk voor me zijn. Het zou geweldig zijn moesten er nog meer Zoya producten worden aangeboden of nog andere nagellakmerken die ook gemaakt worden zonder de schadelijke giftige stoffen (oa benecos, butter london, kure bazaar, ...) Een andere tip zou zijn om meer productinformatie te hebben, vb een mogelijkheid van klanten om fotootjes te posten van hun nagels met het betreffende kleurtje erop, dit om de kleur te kunnen inschatten bij verschillende lichtinval etc. Een andere tip zou zijn om ook wat stylingadvies erbij te zetten zoals vb deze nagellakjes zijn tof voor in de lente, deze kleurtjes doen het goed bij pastelkleurige kleren, dit is mooi bij een gebruinde huid, dit is mooi bij een koel/warm huidkleurtype enz enz... vriendelijke groeten

Pluspunten

Goede service en snelle levertijd!

Ik heb geen verbeterpunten

Pluspunten

Supersnelle service

Pluspunten

Snelle levering en producten ook in goede staat.

Niet

Pluspunten

Zorgvuldige en accurate levering. Op tijd.

Pluspunten

Overzichtelijke website, snelle levering

Uitgave jaar vernoemen bij collectie, soms kijken collectienamen namelijk erg op elkaar.

Pluspunten

fast deliveries, great packagine

Can't think of anything

Pluspunten

La navigation est facile. Le site est beau. Les produits sont bien présentés, belles photos.

Proposer une version en anglais !! Ainsi que les mails. Ajouter une petite description pour les produits.

Pluspunten

Alles word super snel geleverd en ben erg blij met deze site . Veel leuke merken van nagellak . En als er iets niet op voorraad is dan kan je email achterlaten en dan word je op de hoogte gehouden als het weer op voorraad is. Super !

Pluspunten

Hele snelle Levering en onzettend fijn dat jullie met afther pay werken zo dat je thuis nog even rustig kunt kijken of je het wilt kopen top!!

Pluspunten

Ziet er mooi uit! Snelle service

Jammer dat er maae 1 of 2 ecologische nagellakjes zijn. Ik heb voor Zoya en Kure Bazaar gezocht via Google.

Pluspunten

Snelle levering en zeer vriendelijk bij het antwoorden van vragen

een mail sturen wanneer de betaling in orde is en het pakket verstuurd wordt

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.