Fijne service

Goede producten voor een betaalbare prijs.

Paula

Ik heb niet ontvangen wat ik heb besteld....

Aanrader!

Uitgebreid assortiment en zeer snelle verzending.

Veel geleerd en super gezellig!

Veel geleerd tijdens de training Nail Art en het was heel gezellig!

Leuke levering met nog een extra....ik zal hier vajer bestellen

I don't recomend

I orderd brush, but came small, I orderd light blue nail polish but came dark blue. The number was correct, but color on the website was total diffrent. Only the gel is ok. Not worht to buying on this website..

Snelle levering en super bedankt voor het leuke presentje erbij

goede kwaliteit

Snelle bezorging en een goede kwaliteit nagellak. Ik ben er erg blij mee.

Super snelle levering & echt top producten! Ben zo gelukkig als een klein kind, U might need some talent maar oefening baart kunst ;)!

Tevreden klant

Snelle verzending en levering. Tevreden met het product.

Snelle levering!

Tevreden van mijn bestelde product en heel fijn dat er een kleine attentie bij zat.

Erg goed !!!

Snel verzonden, goede producten. Zeker voor herhaling vatbaar

Snelle levering, ontzettend schattige verpakking met snoep en groot aanbod aan keuzes!

Goede en duidelijke uitleg

Cursus mastergel gedaan,zeer vriendelijk ontvangen. Er werd tijd genomen om alles goed uit te leggen. Raad deze cursus zeker aan

Fijne webshop

Pretty Polish is een webshop waar ik nu al enkelere jaren naggellak en toebehoren koop. Ze leveren een goede service en sturen de bestelling snel en ook heel goed verpakt op. Ik ben een tevreden klant!

Super snelle levering en zeer aten!!!

Mijn bestelling was de volgende dag al in huis. Begeleid met een persoonlijke boodschap, snoepjes waar mijn kids blij mee waren en natuurlijk was de bestelling compleet.

Snelle levering en goed verpakt.

Goed assortiment, snelle verzending!

Ik was al jaren op zoek naar een Nederlandse webwinkel met goede merken nagellak voor redelijke prijzen. Nu heb ik die gevonden! Wat een fijne webwinkel, en een topassortiment. Ik ben voornamelijk erg blij met alle MoYou London stamping lak en benodigdheden.

zeer professioneel

heel goed

Mooie B.base, maar veel te groot kwastje

Kwastje is te groot en te grof

Prima kwaliteit

Is zoals omschreven, leuke uitstraling.

Geweldig assortiment, goede prijzen, snelle verzending en vooral erg goede klantenservice!

Goede uitleg en klantvriendelijk!

Heel prettige ontvangst, goede uitleg, en wordt echt de tijd voor je genomen als klant!

Zeer vlotte service en goeie kwaliteit!

Zeer vlotte service en goeie kwaliteit.

Prettige ontvangst, goed advies en service.

Bij vragen over producten heb ik goed advies en uitleg gekregen. Kwaliteit van de aangeschafte producten is gewoon goed.

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.