Ik had de volgende dag al mijn bestelling binnen. Ook het presentje was erg leuk.

Heel klantvriendelijk , goede service .

Super gellak

Super gellak van Victoria Vynn! Top kleuren! Super snelle levering , en soms een leuke attentie!! Ik zeg TOP!!

Deskundig, Vriendelijk, Gewoon

Nu een aantal keer in de shop geweest. Altijd zeer goed geholpen. Veel tips en altijd in voor een praatje. Online bestelling ook super snel geleverd. Gewoon super. Snel, goed advies, groot assortiment, eerlijk en super vriendelijk. Ik ben Fan

Super leuke winkel !

Bij deze webshop/winkel kan je heerlijk shoppen voor je nagels. Ze hebben prachtige gellakken waaronder hun eigen merk die heerlijk lakken, glitters,stempel benodigdheden, en tools. Ik word daar altijd vriendelijk geholpen. Topshop !!!

Joanna Polit

Najlepsza huttownia w Holandii ,produkty najlepszej jakości,paczki przychodzą w ecpresowym tempie .

Snel en gekregen wat ik besteld had

Door de snelle levering kon ik snel met de producten aan de slag. Alle bestelden producten komen overeen met de product omschrijving.

Snelle levering mooie site veel keus Ben dik tevreden

Kopen via Pretty Polish is altijd goed!

Spullen zijn top, klantenservice is top, levertijd is top. Enige minpuntje: de website werkt niet fijn.

Vlot op tijd en goede service.

Toppers!

Goede service, snelle levering.

Eindelijk gevonden wat ik al lang zocht!

Een geweldige site waar je in een paar klikken alles kunt vinden op het gebied van nagelverfraaing. Het zijn fijne producten met een supersnelle levering, een goede service, een lief briefje als dank voor je bestelling en een extraatje in de vorm van een snoepje, sleutelwoord of iets anders leuks. Waar krijg je nog zo iets?

Top service, snelle levering, kwaliteitsprodukten

In 1 woord fantastisch

Niet zo goed

Ik heb kleur 072 gekocht & deze dekt totaal niet. Ik heb 4 lagen op mijn klantje haar nagels moeten zetten en nog dekt hij niet volledig. Echt jammer...

Goede en snelle levering

Snelle levering. En leuk een persoonlijk briefje.

Snel geleverd, mooie kleur gellac

Super snelle service

Vandaag besteld morgen in huis. Super snel en keurig bezorgd

Sympathiek bedrijf!

Snelle verzending en topproduct. Nog wat leuke cadeautjes toegevoegd mijn dochter was er blij mee! Zeer aan te raden.

Altijd perfect

Snel, mooi verpakt, altijd een cadeautje erbij en prima producten!

mooie site makkelijk bestellen

kijk met regelmaat even of er nog wat mooie kleuren zijn.

Supersnel geleverd! En ook nog leuke kadootjes erbij!! Heel tevreden!!

Prima in orde

Saeyang Marathon 3 Champion nagelfrees besteld. Alles ging goed. Product voldoet aan verwachting tot op heden.

Super snel

Hele snelle levering. Mooie lak en zo leuk ingepakt

Snelle en prima service

Mooie producten voor een mooie prijs

Snel geleverd en leuk verpakt

Einstreinstraat 31

3281NJ Numansdorp

Over Pretty Polish

Pretty Polish is de webshop voor nagelproducten. We zijn importeur van o.a. Makear en Victoria Vynn. Alle producten zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak dezelfde dag verzonden.