Beste Hasan, Hartelijk bedankt voor uw review. Ook kritiek is waardevol voor ons en nemen wij heel serieus. Ik zag dat u donderdagnacht 20 juli om 03.00 uur ons een bericht heeft gestuurd met een vraag over zetadvies voor de door u bestelde koffie. Vrijdagochtend 21 juli is dit door een medewerker gelezen en direct aangeboden aan onze meesterbrander die het beste zetadvies kan geven. Om 11.48 heeft hij u direct onderstaande mailtje gestuurd. Kan het zijn dat deze in de spambox is beland? Wij hopen dat ondanks dat onze mail niet goed is aangekomen u toch heeft genoten van de koffie en hopen dat het hierbij is opgehelderd. Mvgr, Lennard Woering Beheeder bootkoffie.nl Van: Boot Koffie Verzonden: vrijdag 21 juli 2023 11:48 Aan: *****************@gmail.com Onderwerp: RE: Contactformulier Beste **********, Dank u wel voor uw email. Het recept wat wij zelf erg fijn vinden voor de Birdsong espresso is: 17 gram gemalen koffie in de portafilter 28-29 seconden doorlooptijd 40-42 gram uit voor een dubbele espresso Tempratuur 93 graden, iets hoger kan ook nog, 94/95 Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Rick Maas
Originele beoordeling
Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.