Geweldige koffie met een goed verhaal

Al jaren trouwe klant en altijd tevreden.

Heerlijke koffie!

Niet te vergelijken met bekende koffiemerken.

• Kwaliteit producten

Niet alleen de koffie is fantastisch ook de service is perfect. Koffie is heel persoonlijk. Mijn voorkeur is Java.

Deskundig

Uitstekend advies, uitstekende kwaliteit koffie. Men weet waar men mee bezig is.

• Kwaliteit producten

Fast delivery, good deal.

Spreekt u Engels? LOL I received the desired product: Stanley insulated to-go mug and it works just as it should. I purchased from Boot Koffie because they offered a bundle deal with beans. I have not used the beans yet, but I am already satisfied with the experience. I imagine I can be influenced to buy again from Boot Koffie.

Snelle service en levering

Snelle levering na bestelling

• Kwaliteit producten

Altijd zeer goede koffie! Dubbel en dwars waar voor je geld

Heerlijke koffie!

Sinds twee jaar vaste klant van Boot voor de verse koffiebonen, met name de Sumatra Organic espresso. Elke dag is koffie maken en drinken weer een feestje. Zo’n fijn ritueel om de bonen te malen en dan met de percolator een heerlijk bakje te zetten. Levering gaat ook altijd snel en soepel. Super gaaf hoe de samenwerking met lokale koffieboeren verloopt, inclusief aandacht voor fair trade, duurzaamheid en het regenwoud. Dit maakt dat ik blijf bestellen en zelfs mijn schoonfamilie aan de Boot heb gekregen :)

Goede koffie, prima levering

Goede koffie, prima levering

• Kwaliteit producten

Eindelijk mijn lekkere koffie gevonden

Wij kwamen voor eerst in een winkel. De recensies waren goed dus direct een kilo verpakking gekocht. Sindsdien bestellen we alleen maar bij Boot. Geen andere supermarkt top bonen meer voor ons.

• Kwaliteit producten

A reliable source of top quality coffee beans!

The Boot Koffie company delivers the high-quality coffees that present in their website to the customer on time. The give you useful information if you want to discover the world of coffee! I have an excellent experience with this company since more than one year.

Heerlijke koffie!

Lekkere koffie, veel beter dan uit de supermarkt. Enige minpuntje is dat ze alleen via DHL leveren.

Enorm goed EN dichtbij!

Boot koffie heb ik ontdekt via de branderij, in Amersfoort, waar ze samen met andere ambachtelijke voedselwaren producenten staan. Letterlijk om de hoek, handig dus. Handig, ok maar... lekker? Zeker weten! Passie voor, en ervaring met de koffie, dat zie je en dat proef je ook. Vers geroosterde koffie, lokaal, is soms beter zelfs dan "wereld beroemde" Italiaanse melanges, mits de basis, de bonen, goed is en het roosteren vakkundig gebeurt. En voor de beiden ben je bij Boot aan het juiste adres. Echt een top product!

• Kwaliteit producten

Genieten elke dag van een heerlijk kopje koffie van Boot koffie.!!!

Al een aantal jaren hebben wij Boot koffie in huis. Altijd dezelfde klasse koffie en dat wij waarderen . De inline bestelling komt zeer nauwkeurig door en de koffie komt netjes verpakt in huis. Hopelijk blijft dat zo.

Ambachtelijke koffie

Heerlijke koffie en vriendelijk personeel!

Heerlijke koffie ☕️☕️☕️☕️☕️

Ik bestel al jaren heerlijke koffiemelanges bij jullie. Erg jammer dat ik geen spaarpunten bij jullie kan sparen. Ik woon in Castricum en ben niet in de gelegenheid om in de winkel een spaar- pasje op te halen. Hebben jullie hier een andere oplossing voor?! Met vr.gr. Marianne Visser-van den Berg

• Kwaliteit producten

een koffie die aan mijn verwachtingen en eisen voldoet

Met regelmaat bestel ik de koffie bonen om ze zo vers mogelijk te gebruiken, direct na het malen. Het enige nadeel is dat ik steeds verder moet zoeken naar een koffiebar waar kwalitatief vergelijkbare koffie te verkrijgen is.

• Kwaliteit producten

Mijn go-to roaster voor mijn dagelijkse bakkie

Snelle, gratis levering is fijn. Ik bestel altijd 250g verpakkingen, omdat ik de enige koffiedrinker in huis ben. Zo blijft de koffie langer vers. De 250g verpakkingen zijn goed hersluitbaar. Ik zou wel waarderen om de datum van branden op de verpakking te zien.

Is alles top

Deze Panameria bonenkoffie is van uitstekende kwaliteit en de smaak verveelt niet snel!

Wat een koffie!

Al een aantal keer de ‘Panama Mi Finquita’ koffie gekocht bij Boot Koffie in Baarn. Wat een koffie! Vanaf de geur van de gemalen koffie tot en met de heerlijke, bessige smaak, één grote beleving. Het wordt een triest moment, de dag, dat deze koffie niet meer leverbaar zal zijn. Maar, tot die tijd blijft het genieten!

(H)eerlijke koffies!

Na voor het eerst iets over Boot gehoord te hebben in een radioprogramma op BNR, ben ik inmiddels alweer de nodige jaartjes trouwe klant. Ik probeer nu en dan een andere smaak, maar heb zo mijn favorieten. De prijs is hoger dan je waarschijnlijk gewend bent van de massa-merken, maar écht, je proeft het verschil. Boot heeft Koffie, geen koffie. Keep it up Boot!

Snel en persoonlijk

Goede koffie en als er iets is snelle reactie

• Kwaliteit producten

Heerlijke koffie, gewoon puur zonder suiker en melk!

Ik drink al een paar jaar Bootkoffie. Erg lekker, vooral de Brasil Santos. Maar ik laat me ook graag verleiden door nieuwe smaken. Ik drink niet zo heel veel koffie, maar wat ik drink moet goed zijn. Daarom drink ik koffie van Boot.

• Kwaliteit producten

Goede koffie en snelle levering

Verschillende bonen uitgeprobeerd en de perfecte combinatie gevonden. Heerlijke koffie, snelle levering. Wat wil je nog meer?

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.