Mooie kwaliteit koffie! Prima levering

Ik ben al jaren fan van de koffie van Boot. Rechtstreeks online bestellen werkt vlot en prima. Levering ging netjes en soepel. Blij mee!

(H)eerlijke koffie

Koffie zoals deze moet zijn, goede smaken, voor elk wat wils. Ik heb een vrij straffe koffiesmaak en ben nog geen koffiespeciaalzaak tegen gekomen waar men meer dan één koffie naar mijn goesting had. Bij Boot had ik er bij de eerste bestelling direct 3! En het is nog oprecht eerlijke koffie ook!

Top service top koffie

Helemaal super, bestelling kwam iets later door een foutje maar niks ergs. Netjes mail contact gehad. Blijft mijn favoriete koffie van dit moment.

Lekkere koffie, eenvoudig bestellen en zeer vlotte levering. Niks mis mee!

Uitstekende koffie

Veel verschillende soorten koffie van Boot geprobeerd, altijd weer verrast van de uitstekende smaak van de koffie. Hier kan bijna geen andere koffie tegenop.

Heerlijke koffie

Heb de koffie besteld na een goede ervaring in een restaurant.

Leuke leerzame workshop

Het was een leuke en leerzame workshop. Dennis kon goed en leuk uitleggen. Nam ook de tijd voor vragen en persoonlijk advies. De uitleg was eerlijk en niet om er financieel gewin uit te halen. Ik zal de workshop aanraden in mijn omgeving. Wanneer mij gevraagd zou worden wat er verbeterd kan worden, dan is het de verhouding tussen theorie en praktijk ervaring opdoen. Persoonlijk had ik wat meer geoefend met een espresso zetten en melkschuimen. Een espresso zetten van malen naar zetten doe je maar 1 keer. Het opschuimen van melk liet Dennis alleen zien met uitleg. Maar alsnog was de workshop erg leuk en leerzaam.

Super lekkere koffie

Zal voor iedereen anders zijn, maar gaat er om welke markgraad je gebruikt en sterkte, kwestie van uitproberen. Snelle levering, jammer dat je zo veel bezorgkosten moet betalen. Bij veel bedrijven boven een bepaald bedrag is het gratis ( tip )

Smaakvolle variaties, eerlijke, heerlijke koffies

Slechts een kop koffie van Boot in de ochtend maakt me al blij en geeft me een boost om de dag die voor me ligt aan te gaan.

Zo delicaat

Ben zelf een thee drinker. heb de proefpakket gekocht voor mijn partner. Voor de gezelligheid heb ik een kopje koffie verkeerd gedronken.... Mmmm lekker! Wist niet coffee ook zo delicaat kan zijn. 10 punten

Heerlijke koffie

Jammer dat de bestelling via DHL zo duur is. Dit weerhield mij in eerste instantie. Ben zeer tevreden over het product.

Prima service,snelle levering!

Kennis gemaakt met Boot koffie in Domburg, en onafhankelijk van elkaar viel ons de heerlijke smaak van de koffie op! De eigenaar van het strandpaviljoen was zo aardig ons het etiket van de koffie te laten zien, en zo ging het koffieboontje rollen.... Inmiddels diverse soorten besteld en genieten van een werkelijk heerlijk kopje, of het nu een cappuccino is, een latte of een gewoon kopje koffie, deze koffie is echt aan te bevelen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heerlijke koffie goede informatie snelle levering.

Die 2 zakjes koffie hadden wel door de brievenbus gekund. Zoiets las ik op de website ook. Maar kwamen als pakket.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte koffie en veel keus in smaken cq soorten

Betere regeling voor thuis bezorgen. Huidige keuze is voor ons niet de beste. Laat de keuze aan de klant voor bezorgdienst, dpd/dhl/postnl of afhalen

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

koffie is heerlijk, op tijd bezorgd etc

welnu,....... als je vaak besteld kan er wel eens een proefpakje of korting bij zitten .Is heel leuk om dat mee te maken.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Razendsnel bezorgd, heerlijke koffie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle afhandeling

• Snelheid/Levertijd

Slecht. Ik heb aangegeven dat ik geen mails wil ontvangen om "te beoordelen". Dat ik terug kom om koffie te kopen zou genoeg moeten zijn. Stop met die waanzin om iedere x weer te vrtagen om te beoordelen. Heb dit al vaak met mijn vrienden, fam e.d. besproken. Mensen houden er neit van! ! ! !

Pluspunten

Snel correcter lekkere koffie

Snel en correct en lekkere koffie

• Snelheid/Levertijd

Een documentje/boekje met wat achtergrond info over de koffie zou leuk zijn

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Koffie is echt heerlijk..

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.