Pluspunten

De koffie is geweldig!

Bij de bezorging is het dit keer verre van optimaal verlopen. Bij DHL komt men twee keer langs. Dat gebeurt overdag en dan is de kans natuurlijk erg groot dat de klant niet aanwezig is vanwege het werk. DHL biedt voor de klant geen mogelijkheid aan via een digitale omgeving een handig tijdstip voor bezorging aan te geven. De bezorger levert het pakketje niet bij de buren of verder af. Gevolg; op de fiets naar Arnhem om het op te halen... Conclusies: 1) niet duurzaam (2 keer rijden) 2) inefficiënt (50 km fietsen) Bij DHL de opmerking dat de chauffeur zelf bepaalt of hij/zij het bij de buren wil afgeven Als laatste: het pakketje had door de brievenbus gekunt (125 gram gemalen koffie). Een doos was echt niet nodig geweest. De bezorgfase was dus heel slecht. Ik raad jullie aan een betere partij in de arm te nemen of te kijken wanneer iets in een enveloppe kan. Groet, Frank Zom

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede webschop, mooie producten. Ik wordt blij van die gouden zakken met bonen.

De eerste order is niet goed afgehandeld. we kregen maar de helft van de bestelling binnen. Kan gebeuren volgens mij gaan jullie het heel snel na zenden. Ik vind het omslagpunt voor online bestellen wat hoog mbt verzendkosten. de kosten €4.50,-- gebruik ik liever voor het aankopen van bonen dan voor de postbode. Mbt versheid van bonen is een grote voorraad ook niet heel aantrekkelijk, misschien kunnen we de verzendkosten delen of zo, dat zou een mooi gebaar zijn:)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Verrukkelijke koffie om even goed voor te gaan zitten. Levering meestal al de volgende dag. Perfecte nazorg als dat eens nodig is. Kortom: allemaal tienen...

• Snelheid/Levertijd

Normaal wordt direct, de dag na bestelling, geleverd. Mocht dit niet lukken dan graag even een berichtje via mail

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke, opwekkende info. Je ruikt de verse koffie. U bent iets te vroeg met het vragen naar mijn ervaringen. Ik heb zojuist de eerste bestelling ontvangen en daar was niks mis mee.

later zal ik daar graag iets over zeggen. U bent aan de vroege kant.

Pluspunten

Koffie is super vers en top kwaliteit..

Toegang tot je account via de website. Opvragen van wachtwoord werkt niet of link is direct verlopen. Verkeerde koffie geleverd. Wel goede retourservice.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

uitstekende service

nee

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Geweldige koffie, snelle levering, leuk nieuws krantje en kortingsbon voor volgende bestelling

Verzendkosten kunnen echt nog lager! Misschien via andere pakketbezorger??

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

website veel keus thuis bezorgen zonder extra kosten met DHL

Duidelijk maken wanneer het postpakket te verwachten is. Dit was nu 4 werkdagen na bestelling (dus praktisch bijna week later). Had dat niet verwacht met DHL.

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Even van de beste koffieleveranciers van Nederland. Top kwaliteit koffie en service!

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

In het weekend een bestelling gedaan, dinsdag was het binnen. Veel sneller hoeft niet en lekkerder gaat ook niet lukken. Top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goede koffie goed geleverd

Snellere levering: snelheid op zich geen probleem

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Top service, snelle levering, top kwaliteit! Genieten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Online staat dat de levertijd maximaal 2 werkdagen bedraagt. Helaas moesten wij langer wachten.

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.