Pluspunten
Heerlijke koffie.
VerbeterpuntenIk had een verzoek ingevuld (in het opmerkingenveld) om op een bepaalde dag te leveren. Daar is geen gehoor aan gegeven, ook geen mededeling. Verzendkosten hoog, maar dat is geloof ik nu aangepast.
Pluspunten
Geweldig goede koffie die heel goed tot zijn recht komt in onze machine. Mooie droge bonen die maken dat onze Jura machine minder vaak schoongemaakt hoeft te worden. De smaak is helemaal top!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Heerlijke verse en bijzondere koffie snel in huis
Pluspunten
Heerlijke koffie. Bij 2 kilopakken (50,-) al geen verzendkosten.
VerbeterpuntenIets meer informatie over verwachte levetijden zou fijn zijn. Zet de limiet voor het schrappen van de vezendkosten op 2 kilopakken i.p.v. een bedrag (of allebei).
Pluspunten
Pakketje kwijt geraakt bij PostNL, na bellen meteen een ander pakketje verzonden via DHL. Fantastische service
Pluspunten
Goede site, veel informatie. Bedrijf is ook betrokken bij klanten. Ik kocht altijd gemalen koffie totat ik een bonemaler aanschafte. Bij de eerste bestelling werd ik gebeld: ik had bonen besteld ipv gemalen, was dat de bedoeling? Klasse hoor!
Pluspunten
goede kwaliteit
Pluspunten
Lekkere koffie Groot assortiment Betrokkenheid bij koffieboeren
1) Verzendmelding van de bestelling zodat je weet wanneer de levering plaatsvindt, liefst met een tijdstip. 2) Bedankt voor de kortingsbon. De inwisseltijd ervan is echter zo kort (een maand) dat ik'm nooit kan gebruiken omdat ik maar eens per drie maanden koffie bestel.
Pluspunten
Goede kwaliteit koffie, snelle levering, goede service als er een keer iets niet geheel goed verloopt. Dit is bij mij echter maar 1 maal voorgekomen in al die tijd dat ik nu bij Boot Koffie bestel. Nu tijd voor heerlijk bakkie koffie gemaakt van Boot Koffie bonen!
Verbeterpunten? Kan ik niet op komen.
Gewoon zo doorgaan!
Pluspunten
de koffie is echt super, maar wel duur.
Verbeterpuntenwat echt verbeterd moet worden is het volgende: ik kocht 5 pakken van elk een kilo. ik (wij) doe(n) er dan ook een tijdje mee. op de pakken zit een vacuümventiel. ik heb alle 5 pakken vacuüm gezogen, maar er is niet één pak geweest dat vacuüm bleef, alle pakken liepen al snel weer vol met lucht. dat is zeer nadelig voor de kwaliteit bij het wat langduriger bewaren. dus: of de vacuümventielen deugen niet of de pakken zijn niet afdoende geseald zodat ze op een of meer naden lek zijn, of beide oorzaken zijn het geval. in ieder geval moet dit wel verbeteren, want die vacuümventielen wekken de indruk dat je die ook gebruiken kunt, als dat niet zo is kun je deze ook maar beter weg laten en de koffie gewoon verpakken zonder die ventielen, de klant wordt dan immers niet iets voorgehouden wat helemaal niet werkt. de vacuümventielen van andere merken werken daarentegen doorgaans wel goed, maar die koffie is dus minder van smaak dan die van Boot.
Pluspunten
Absoluut het beste adres voor (espresso)koffie
Pluspunten
VerbeterpuntenIets lagere verzendprijs vanaf 65 euro gratis verzenden.
Laanstraat 49
3743 BB Baarn
Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.