Lekkere koffie en uitstekende service

Er bleek iets niet goed te zijn met mijn bestelling en dat werd echt meteen opgelost. Dank voor de goede service!

Top snel geleverd

Goed en snel

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Super snelle levering

Heel fijn dat de bonen er in no time waren. En weer heerlijke koffie natuurlijk:-)

Goede koffie, snelle levering

Goed assortiment, fijn dat er eindelijk ook een bio decaf koffie in het assortiment zit. Snelle levering, makkelijk te bestellen. Over het algemeen goede koffie (hele bonen).

• Bestelgemak

Transparantie en betrouwbaarheid strijden om de eerste plaats.

Reeds jaren klant maar sinds een uitstekend functionerende webwinkel kom ik minder vaak in de winkel. De nieuwsbrieven lees ik graag en de informatie over de achtergrond van de verschillende koffiesoorten en hun plantages wordt in de voor mij juiste hoeveelheid gepresenteerd. Ga daar vooral mee door.

• Bestelgemak

Heerlijke koffie en een mooie cafetiere van Boot!!

Keurige en vlotte levering Prijs en kwaliteit uitmuntend

Lekkere koffie, gratis Bezorgkosten vanaf €45

Na een BOOT-koffieproeverij in Amersfoort met 5 verschillende koffiesmaken, had ik op de website ruime keuze in assortiment tussen de kwalitatief goede producten. Ik zat slechts te stoeien met Gratis bezorgkosten vanaf €45. Met mijn assortimentkeuze kwam ik eerst uit op €41,95, daarna €44,95 (andere formaat gekozen), waardoor ik toch die €5,95 bezorgkosten moest betalen. Uiteindelijk een extra product toegevoegd om over die drempel te komen. Aanbeveling is om de drempel van bezorgkosten aan te passen (verlagen), want zoals de €45-drempel nu is ingesteld voelt niet-kloppend (commercieel) met een zure nasmaak.

Uitstekende koffie

De koffie is duidelijk van een uitstekende kwaliteit, echt genieten. Nadeel: niet goedkoop en verzendkosten

• Bestelgemak

Altijd top koffie en altijd snel bezorgd

Het enige nadeel is dat er relatief weinig keuze aan filter koffie is.

Tot nu toe goed

Ik heb de bon cadeau gegeven dus weet ik niet hoe dat verloopt maar kan je hem niet gewoon door de brievenbus doen hoeft toch niet in een doos scheelt weer kosten

Snel geleverd. Goed product

Perfecte koffie

Koffie bij Boot is gewoon de beste kwaliteit. Goed advies, deskundige mensen en de lekkerste koffie. Ook bestellen via webshop gaat soepel, snelle levering.

• Bestelgemak

eenvoudig te bestellen, snelle levering en mooie koffie.

• Bestelgemak

Supervers gebrande biobonen uit Ethiopie - beter wordt t niet!

Ik ben de superkoffiefreak - heb echt heeeel veeeel koffie-types en branderijen geprobeerd. Ik kwam twee jaar geleden bij Boot, en ben daar gebleven. De levering is heel erg prompt - altijd binnen twee dagen. Enige waar ik Boot nog toe probeer over te halen is het vermelden van de datum van branden van de geleverde koffie…;-)

Heerlijke koffie,

Veel keuze om je eigen favoriete smaak te ontdekken. Biologische thee, heerlijk.

• Bestelgemak

Zeer tevreden en heerlijke koffie

Snelle levering van heerlijke koffiebonen uit Panama, daarbij nog twee flesjes cold drip koffie cadeau gekregen. Bedankt!

Heerlijk!

Echt de smaak van koffie. Niet bitter, mooie tonen. Snelle levering.

• Bestelgemak

De lekkerste koffie = puur geluk

Kreeg een kilo-pak bonen binnen netjes op tijd en tot mijn verassing met twee flesjes koude koffie! Heerlijk. Geen zoete troep. Panamaria is voor mij de boon die je de hele dag door kan drinken.

Snelle levering heerlijke koffie

En we kregen er zelfs nog een cadeautje bij, super!

• Bestelgemak

Zeer goede en smaakvolle koffiebonen

Bestel ervaring en bezorging zijn heel goed. Smaak van de koffiebonen is ‘onovertroffen’.

• Bestelgemak

Heerlijke koffie en juiste maling

Wat een feestje is iedere kop koffie toch! Snelle service en perfect gemalen. Je kan ons niet blijer maken!

• Bestelgemak

Heerlijke koffie en goede service

Erg lekkere koffie met duidelijke informatie over de afkomst.

• Bestelgemak

Goede service en heerlijke koffie!

Snelle levering. Veel mogelijkheden qua smaak. Verschillende verkooppunten met verkopers die goede aanbevelingen doen over smaak, maling enz.

• Bestelgemak

Zowel in de winkel als bestellen online is top! Ben erg tevreden hoe alles afgehandeld wordt.

Laanstraat 49

3743 BB Baarn

Over Boot Koffie

Geluk door smaak - Sinds 1973 Sinds 1973 branden wij dagelijks eerlijk ingekochte koffie. Geluk door smaak. Proef ons verhaal.