3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede aanbieding

snellere levering

Pluspunten

goede advies en kwaliteit!

Op drukkere avonden wellicht handig als er meerdere werknemers staan

Pluspunten

Bedankt voor de snelle afhandeling, prima service!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

1. Aankopen worden keurig verpakt en snel geleverd.

1. Verzending van de meestal dure sieraden zou aangetekend moeten geschieden. Mijn aankoop van 700 euro is door de post bij de buren afgeleverd en stond daar in de garage. Ik kreeg geen bericht, dat het bij buren was afgeleverd. De post is hierover benaderd, maar ook daar kwam een niet passend antwoord. 2. Informatie bij de artikelen kan veel beter. B.v. maten in cm. of mm. erbij zetten en een foto met een persoon, die het sieraad draagt. 3. Respons op vragen over een artikel is soms niet passend bij de vraag. Het lijkt meer op een automatisch antwoord, dan op een betrokken reactie op de eigenlijke vraag. 4. De vraag om een beoordeling, die ik een week eerder kreeg was stuitend : Ik had 1 groeibriljantring gekocht en kreeg een vraag om de aankoop van onze trouwringen te beoordelen.

Pluspunten

Nette levering. Netjes verzorgde verpakking.

Geen. Vele webshops of bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan Diamond Point.

Pluspunten

Prima advies en goede service

Pluspunten

Snel bezorgd

Pluspunten

Goede klantvriendelijke klantenservice die doeltreffend handelt en adviseerd. Snelle levering. Discreet verpakt.

website up to date houden

Pluspunten

Veel keus, goede kwaliteit, fijne website.

Pluspunten

Product was 100% in orde. Zeer snelle levering.

Pluspunten

fijne website, ook nog echte winkels en bovenal mooie producten in iedere prijsklasse. Aardige dame aan de telefoon. Al met al prima.

Pluspunten

. Goede presentatie . Representatief . Grote keuze mogelijkheid . Goede afwikkeling na aankoop . Factuur met afbeelding van het aangeschafte . In stijl verpakt

. Zoeken op de site: door de veelheid is het lastig om het product wat je gezien hebt terug te vinden . Zet de " soorten/types" meer bij elkaar --> je hebt al op voorhand een idee wat je zoekt

Pluspunten

Erg mooie collectie. Volop keus. Snelle levering. Prijs kwaliteit uitstekend.

Pluspunten

Kundig en behulpzaam personeel

Pluspunten

Klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie sieraden van goede kwaliteit.

Bij mijn aanschaf stond 3-5 werkdagen vermeld. Heb na een week contact opgenomen en blijkbaar moest de ring nog gemaakt worden. Tot op heden heb ik nog niets gehoord over wanneer ik de ring zal ontvangen.

Pluspunten

Mooie oorstekers gekocht, ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

Duidelijke informatie, altijd ruim de tijd om uitleg te geven, direct een reactie op een mail.

Pluspunten

vlotte levering, mooie ring!

Pluspunten

Goede service Goede voorlichting tijdens aankoop Men toonde betrokkenheid

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bekwaam team. Goed advies over het door mij gekochte horloge en ze namen er ook de tijd voor.

Met name de beleving in-store kan nog veel beter. Meer uitleg over het ambacht bijvoorbeeld, mist een zekere luxe uitstraling.

Pluspunten

Correcte afhandeling vd order online, snelle reactietijd

Product werd bij de buren afgeleverd. Vind ik niet kunnen, dat hoort te allen tijde persoonlijk te worden afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke en deskundig personeel Veel aandacht voor de klant

Geen idee

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.