Wederom top ervaring

Binnen 2 jaar het huidige sieraad met diamantje ingeruild om door te groeien naar een wat groter steentje. Eerst gemaild met een aantal vragen. Contact via de mail verliep snel en duidelijk. Daarna online besteld. Kortom, top ervaring.

Altijd tevreden met Diamond Point

Klantvriendelijk, goede service en professionele

Gewoon goed

Mooie collectie sieraden. Ik koop meestal online en haal de bestelling op in de winkel. De verkoopsters zijn altijd vriendelijk en nemen de tijd voor je.

Tevreden

Na een wat vervelende ervaring is er uitstekend naar me geluisterd en een goed oplossing geboden. Er prettig te merken dat Diamond Point dit zichtbaar belangrijk vindt.

perfecte aankoopactie

De aankoop ging bijzonder soepel, zelfs na het terugsturen van de te kleine armband en het omruilen voor een langer exemplaar

Orima

Niks te klagen

Prima. Snelle levering

Alles naar wens verlopen. Ook vanwege verkeerde maat geruild en heel snel ontvangen. Zeer tevreden.

Uitstekende service!

Ik had de verkeerde kleur ring en maat besteld, dus de ring dezelfde dag geretourneerd. Ben vervolgens keurig opgebeld om de fout die ik zelf had gemaakt op te lossen. De nieuwe ring was ook weer snel geleverd.

Niers op aan te merken alles naar wens

Alles keurig netjes mooi ingepakt.

Vriendelijk en geen moeite teveel

Het omruilen van de ring naar een maat kleiner ging gemakkelijk. Wel duurde het een eeuwigheid met alle administratieve handelingen, dat leek wel heel ouderwets. Misschien dat jullie daar nog een slag in kunnen slaan. Verder vind ik de uitstraling wel heel kil en je zit er niet fijn erg in de kijker en helemaal geen privacy.

Juwelen zijn heel mooi

Mooie juwelen en goede service !

Een snelle verzending

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop

Alleen de post bezorgen zet het gewoon op de stoep en loop weg Mvg

Te lange bezorgtijd

Je hoort heel lang niks en dan in eens een melding van de aflevering Dat zou anders kunnen. Verder prima

Netjes afgeleverd

Met ongeveer 1 week levertijd vond ik toch netjes. Bij een ander bedrijf na 5 weken mededeling toch niet te leveren. Kwaliteit van het sieraad goed. Ik ben er blij mee.

Uitstekende service

Vriendelijke en behulpzame klantenservice met vakbekwaamheid. Zoals altijd snelle en professionele levering.

erg mooi

erg mooi

Mijn ervaring met diamond point was positief

Zowel de levering als de verwerking van het retour was professioneel te noemen

Mooie oorbellen Snelle levering

Nog niet afgerond

Mijn bestelling was beschadigd aangekomen. Ik werd heel snel gebeld - dat is prettig- waarbij mij een nieuwe zending beloofd werd, via een Diamond Point shop waar ik het pakje zou moeten ophalen, maar daarna is het stil gebleven, dus of het gebeurd is, weet ik niet en of ik het al kan ophalen weet ik ook niet. Gisteren op meerdere momenten die shop in de Bijenkorf R'dam gebeld maar geen contact gekregen. Dus ik kan nu nog geen echte beoordeling geven.

Zeer tevreden klant

Ik ben al een aantal jaren klant bij Diamond Point. Ik heb 3 sieraden aangeschaft tot nu toe. Altijd goed geholpen door de klantenservice bij vragen en je krijgt goed advies. Pakketverzending ook goed en betrouwbaar (handtekening bij ontvangen is vereist.) Ten slotte, de sieraden zijn prachtig en van zeer goede kwaliteit!

Heb al eerder bij Diamond point gekocht maar dan in de winkel, maar online is net zo goed.

Mooie collectie en vlotte levering

Door een eerdere aankoop bij DP eerst gekeken op de website en weer een schitterende aankoop kunnen doen. Wel even naar de Bijenkorf geweest voor de goede maat, maar besteld via de website met de ING rentepunten. Mooie samenwerking. Snelle levering en mooi verpakt. Ook mijn vragen via de chat werd vlot gereageerd.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.