Geweldige service

Ring kon op mijn verzoek eerder geleverd worden toen ik uitlegde waar het voor was. Heel vriendelijk en behulpzaam geholpen aan de telefoon.

Geweldige kwaliteit en professioneel verpakt

Snelle levering en prachtig verpakt met een certificaat erbij en een mooi doosje waar de ring in zat

Qua DP weer prima, qua PostNL minder prima.

Ik heb al vaker sieraden besteld bij DP en dat gaat altijd goed. Vriendelijk en professioneel bij klantcontact en bij online bestellen krijg je ook wat je op de afbeelding ziet dus betrouwbaar. Alleen PostNL vond het niet nodig om een mailtje te sturen met datum en tijdstip van bezorging waardoor ik niet thuis was toen ze kwamen. Moest dus naar een ophaalpunt. Ik weet niet of dit veel vaker voorkomt maar anders misschien een andere bezorgdienst gebruiken?

H ele mooie oorknopjes

Ben er heel blij mee

TOP

Goede weergave, makkelijke bestelling en mooie sieraden.

De bestelling liet veel te lang op zich wachten

Veel te lang moeten wachten. Over het bestelde sieraad ben ik zeer tevreden, erg mooi.

Goede ervaring met een klein minpuntje

Ik heb een prachtige unieke armband ontvangen van Diamond Point. Ben er heel erg blij mee. Het enige min puntje is dat ik er 2 weken op het moeten wachten. Hij moest nog gemaakt worden in het Atelier van Diamond Point. Hij was echter het wachten waard. Josette

Een ring van nog geen jaar oud vervormt, breekt en de garantie geldt niet

We hebben een witgouden ring met briljanten in augustus vorig jaar gekocht. Dit jaar breekt de ring (nog geen jaar oud). De klantenservice beoordeelt dat de ring niet onder de garantie valt en wil hem wel voor ons maken voor 50 euro. De ring bleek vervormd en dat zou dan niet onder de garantie vallen. Wat een ongelooflijk slechte kwaliteit en nog meer waardeloze service. NOOIT KOPEN BIJ DIAMONDPOINT

Ik krijg geen antwoord

Ik wil mijn product retouren vanuit België, daarvoor wordt er gezegd dat ik binnen de 14 dagen de klantendienst moet contacteren. Dit deed ik meteen. Na een week heb ik nog steeds geen antwoord. Dit is niet de dienst die mij beloofd werd. Ik hoop alsnog snel antwoord te krijgen...

Gekregen wat ik had verwacht

Na een vraag van mij hebben ze vlot geantwoord dat er later extra letters kunnen toegevoegd worden aan dezelfde ketting.

Koop al jaren bij jullie

Vraag: Doen jullie ook dit jaar weer een kortingsactie in november? Elke 2 jaar vergroot ik dan de groeidiamant van mijn vrouw der ring. In de Bijenkorf Amsterdam bij Diamond Point.

snel antwoord op mijn mail: snelle levering en retour service.

uitstekend

goede service door alsnog een online uitverkocht product te kunnnen bestellen via de klantenservice

Mooie armband prima geholpen

Mooie armband snelle reacties via mail goede service

Keurig geleverd

Leuke producten en perfecte service

De bestelling en verzending liepen zoals beloofd! De producten zijn erg divers en van hoog kwaliteit

Keurig te woord gestaan nadat ik n9g een vraag had, snelle levering. En heel blij met mijn prachtige parel armband.

Top geregeld

Mooi verzorgd, leuk en goed ingepakt!

Goed.

Geweldig, jullie hebben mij fantastisch geholpen !

Perfect sieraad

Ik ben een grote fan van geborsteld metaal, dus dit stuk is perfect voor mij. Later wil ik andere sieraden uit deze collectie kopen.

Ja super, ben in de winkel geweest om de armband te passen. Ben geadviseerd door Chakira, vriendelijke medewerkster!

Snelle levering en absoluut geweldige service

Snelle verzending en uitstekende after sales.

mooi verpakt en snel verzonden

top, goede webshop, kan geen negatief punt noemen

Zeer snelle levering. Mooie ring. Perfect.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.