Onvriendelijk en personeelsschaarste

Op vrijdagavond heel onvriendelijk geholpen. Er was maar 1 dame aanwezig om te helpen met Valentijnsdag notabene en deze had voorlopig geen tijd om een ring te passen, omdat ze bezig was met andere klanten. Begrijpelijk, maar de dame kwam heel geïrriteerd over en wilde niet graag over een oplossing nadenken. Erg jammer, want ik ben normaal gesproken tevreden over de service van Daimond Point en heb er vaker een sieraad gekocht, maar heb dit nog nooit ervaren. Gemiste kans.

goed opgelost

Er waren problemen met het inwisselen van een ING voucher,, na intensief mail contact, kreeg ik een nieuwe code toegestuurd waardoor ik toch gebruik kon maken van mijn voucher.Dit was allemaal binnen een klein uur geregeld.

Alles is heel goed verlopen, vrijdag avond besteld, maandag middag was het pakketje binnen, met track&trace code goed te volgen, kreeg ik regelmatig berichten over het status van de bestelling. Omdat een online bestelling was, wilde ik van tevoren weten welke maat ring ik heb. De medewerkster in De Bijenkorf heeft me gelijk geholpen om dat te bepalen, en kon ik verder online mijn voucher gebruiken. Ik ben zeer tevreden.

Zeer goede snelle service

Erg aardige en nette medewerkers

Vriendelijk maar wachttijd

Lange wachttijd voor het ophalen van een bestelling. Ring zat in een plastic zakje, kwam niet professioneel over.. vervolgens nog de vraag of het in een doosje moest. Hoe moet ik anders de ring voor iemand anders ophalen?

Sneller dan verwacht

2-3 weken waren 2 dagen.

wat een bureaucratische niet klant gerichte winkel

Dit bedrijf is niet klantgericht. Artikelen in de winkel gekocht kunnen niet worden terug gebracht voor geld. je krijgt alleen een bon. Ik kocht een mooi kado voor mijn vrouw met de vraag of ik het terug kon brengen als zij het niet mooi vond. Bij terugkomst blijkt het dat ik alleen een bon kon terug krijgen. De service van de website is niet te vergelijken met de behandeling in de winkel. Daar wordt je geholpen door niet klant gerichte, zure dames die niet hun eigen regels kunnen uitleggen. We zijn nu al een jaar bezig om een bon van 800 euro alsnog besteed te krijgen. Artikelen kunnen alleen op zicht besteld worden via de site maar je krijgt geen bericht als ze binnen zijn op het filiaal van bijenkorf in eindhoven. Vervolgens ga je naar de stad en vraag je of de artikelen er zijn blijkt de helt al weer verkocht te zijn. Ja mevrouw u had ook eerst 50 euro moeten aanbetalen dan houden we dingen vast. Helaas op de site kun deze aanbetaling niet doen. De komende weken toch nog een keer proberen want die 800 euro krijgen we niet terug. Kortom NOOIT MEER bij deze zaak iets kopen.

Prachtige winkel met veel keuze

Heb mijn partner verrast met paar diamanten oorbellen. Zij vond ze prachtig. Vond het bestellen heel prettig. Kwam sneller binnen dan verwacht. Kan deze winkel dan ook zeer aanbevelen

Snelle levering en schitterend ingepakt. Echt een cadeautje!

Perfect, voldoet volledig aan de verwachting. Snelle, verzekerde levering, goede documentatie en feestelijk ingepakt.

Fijne ervaring

Snelle levering. Altijd netjes, mooi ingepakt. Klantenservice behulpzaam. Reageert snel op mailtjes etc.

ik ben thuis gebleven die zou vandaag geleverd kreeg een mail dat het niet door gaat bind dit echt j

vond jammer dat ik ben thuis gebleven voor mij bestelling en is niet geweest

Ik ben super content over mijn bestelling

Mooie sieraden en vele noviteiten

Afleveringen over het algemeen vlot. Service kan beter

Prachtig armband ontvangen zo blij .

mooie oorbellen

tijdloze oorbellen die je overal bij kan dragen

Fabtastisch

TOP!

Vooraf informatie opgevraagd over het laten groeien van mijn groeibriljant. Geduldig en welwillend advies ontvangen. Ring opgestuurd, al snel bericht dat deze was afgeleverd en zo'n week later een schitterende nieuwe ring met grotere briljant thuisbezorgd! Ook daar kreeg ik vooraf een verzend- en afleverbericht van. Ik ben de koning(in) te rijk met mijn prachtige aanwinst.

Beetje teleurgesteld

Op zich zijn de producten goed maar er zijn wat fouten gemaakt die ik jammer vind. 1. Korting voor de gever van cadeaus 2. Mijn e-mail adres was verkeerd gebruikt waardoor ik bijna een e-mail miste. 3. Vaak moeten de certificaten op een andere naam dan die van de besteller. Daar wordt geen rekening mee gehouden.

Geweldige service!

Geweldige service zowel online als in de winkel in Amstelveen! Helaas heb ik een moeilijke maat, maar bij Diamond point is het geen probleem, de ringen worden gewoon op maat gemaakt. Geweldig want vaak als ik iets leuks zie dan past het niet. Heb nu met kerst een ring besteld deze is binnen, en van mijn vriend alvast een Valentijns cadeau mogen uitzoeken. De ring die ik wilde stond toevallig in mijn maat online! Gelijk besteld en 2 dagen later in huis. Echt top!

I didn’t receive my order

Unfortunately until this moment I didn’t receive my order. The delivery company didn’t check the person who signed under my name. This is not official diamond company, which deals like that delivery company not trusted.

Nette snelle service. Goede communicatie

Om te leveren wordt snel gereageerd.

Snelle levering ondanks de feestdagen maar de ketting was toch niet wat ik er van had verwacht. Na retour zending lang op mijn geld moeten wachten voor het werd terug gestort.

Online goed, winkel in Eindhoven bijzonder slecht

Wou 2 trouwringen halen, hiervoor naar diamond in Eindhoven gegaan. Netjes bij de balie gewacht tot we geholpen werden door de verkoopster. Gaven wij aan wij komen voor twee trouwringen het letterlijke antwoord van de verkoopster: ik wil niet arrogant doen maar ik heb hier geen tijd voor dat duurt te lang. Allebei behoorlijk verbaasd waardoor we het online hebben gedaan. Online is goed. De winkel daarentegen is een heel ander verhaal.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.