Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en efficiënt werken ze.

Kwaliteit is Koning

alles is even mooi, de kwaliteit is fantastisch. Zeer tevreden!!

Prachtig sieraad op tijd geleverd èn mooi verpakt.

Heel netjes en correct aan de telefoon geholpen. Vervolgens dmv e-mail op de hoogte gehouden van productie en aflever proces. En tot slot bijzonder mooi verpakt en afgeleverd.

The package is really nice wrapped . Service is fine and quickly delivered

I like buying here because i know its the real thing. Only online buying you cannot excactly see how big the stone is.

Zeer ruime keuze uit prachtige sieraden.

Zeer ruime keuze, goede kwaliteit, naast klassieke modellen ook verrassende ontwerpen, snelle levering, netjes verpakt, bewuste en zorgvuldige inkoop van goud en edelstenen.

Fantastische ervaring!

Wauw wat maakt Diamond Point mooie en betaalbare sieraden! Direct overzichtelijk en snel geleverd. Wij zijn erg tevreden. Mvg. Seth Leenman www.loyaltyride.nl

Goede en snelle service! Top !

Just gorgeous

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, prachtig sieraad! Fysiek ik De Bijenkorf is wat minder vriendelijk en klantgericht.

Snel en deskundig

Snelle en professionele afhandeling en het personeel is deskundig! En de sieraden zijn van hoge kwaliteit.

excellent

great service , beautyful gift , nice box and wrapping. good document . great aftersale service

Geweldige service

Positieve

Positieve

• Would you recommend us? No

Leuke collecties. Prima service!

Excellent service

Online order as quick as promised, nicely wrapped. In the shop excellent service.

Goede service en scherpe deal gekregen

De medewerker was erg service gericht. Zij kon niet voorkomen dat ik mijn €25 waardebon kon houden omdat ik een sieraad wilde inruilen in een actieweek. Dan is dit wel een goede tegemoetkoming.

Zeer goed.

Altijd vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam bij een bestelling.

Mooie sieraden, veel keuze.

Aandachtspunt: Afmetingen ringen / oorbellen duidelijk aangeven op de website.

Fantastic Company, although stopping online should also be possible at the Bijenkorf with the Bijenk

Fantastic Company, although the articles that are online schuld also be availabele at the Bijenkorf, so you van pay there with the Bijenkorf Card.

Goede service en perfecte ring

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling die speciaal voor mij werd gemaakt. Het pakket werd goed en veilig bezorgd en de ring was nog mooier in het echt. Ik ben er nog elke dag super blij mee en krijg er veel complimenten over. Door de goede kwaliteit en service ook al een tweede en derde ring gekocht!

Het product was veel kleiner dan de foto doet vermoeden

Bestelling en levering prima; fotopresentatie te floriant; dit is alvaker mijn ervaring geweest. Toenbweken kleur en formaat sterk af van de foto van het product.

Pluspunten

Voor mijn 30ste verjaardag mocht ik een sieraad van mijn man uitzoeken. Ik had al helemaal op internet uitgezocht wat ik wilde, maar in het echt was het toch niet helemaal mijn ding. De dame die ons hielp dacht echt heel goed met ons mee en kwam met goede alternatieven. Ook was zij kundig in haar vak en kwam ze eerlijk over. Ik zou Diamond Point in de Bijenkorf Amsterdam echt heel erg aanbevelen en ik kom hier zeker terug!

Pluspunten

Goede service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van een maatwerk sierraad.

Pluspunten

Bij een reparatie aan mijn horloge is iets fout gegaan waardoor de kast was beschadigd. De dames van Diamond Point stonden erop om een perfecte service te bieden en hebben het apparaat opgestuurd naar Zwitserland om de kast te vervangen. Dat gaf een perfect resultaat. Deze service is voor mij ongeëvenaard - geweldig - ik ben een heel tevreden klant!

Pluspunten

Voor mijn 50e verjaardag heb ik 3 aanschuif ringen besteld bij Diamond Point, dit is een cadeau van mijn partner. Op mijn vraag of de ringen vóór mijn verjaardag geleverd konden worden (levertijd was langer) kreeg ik een snelle reactie. Meerdere keren mailcontact gehad en twee keer gebeld. Medewerkers zijn uiterst vriendelijk, denken mee, zijn behulpzaam en correct. 1 dag voor mijn verjaardag heb ik de ringen ontvangen, keurig verpakt en de 3 ringen waren mooi ingepakt, alle 3 in een eigen doosje met een mooie strik eromheen. Er zat een persoonlijke kaart bij met een felicitatie voor mijn 50e verjaardag. Erg leuk! De ringen zijn prachtig, ben er erg blij mee. Alleen maar lof, ik zou zeker opnieuw bij Diamond Point bestellen.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.