Pluspunten

Hele mooie producten. Fijne website. Goede verzending

De communicatie als een sierraad een langere levertijd heeft mag iets beter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid over bezorging, van te voren ringsizer thuisbezorgd gekregen voor opmeten maat

De ring paste niet en bij het ruilen in de winkel in Eindhoven was de verkoopster niet aardig en onduidelijk over de opties. Gelukkig zijn we er uiteindelijk wel uitgekomen en krijg ik de ring nu in een maat groter.

Pluspunten

hele mooie sieraden, voor over het algemeen een goede prijs

De laatste bestelling is veel te laat bezorgd. Bijna een maand nadat hij eigenlijk bezorgd had meoten worden, en ik werd hier niet autimatisch van op de hoogte gesteld, maar moest zelf erachteraan, waar mijn bestelling bleef. ik heb ook aan de sales persoon , die mij geantwoord had dat het langer ging duren een mail met kritiek gestuurd, maar hierop heb ik nooit meer iets gehoord, hetgeen ik ook een slechte zaak vindt. Als er iets mis gaat met een bestelling, okee dat kan gebeuren, .maar zeg dan ook gewoon wat er gebeurd is, vriendelijke groet, Agnes vietor-hylkema

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beter communiceren over de geschatte levertijd

Pluspunten

Prachtige ring, goede service en mooi verpakt!

Ik zou in sommige gevallen een betere indicatie willen zien van hoe groot of klein sommige sierraden in de praktijk zullen uitpakken. Meestal zit er wel een foto bij van iemand die het draagt maar soms ook niet.

Pluspunten

Mijn bestelling is snel verwerkt en naar tevredenheid

Ik zou het erg fijn vinden om iets uit de webshop op zicht te krijgen in de winkel en daar te kunnen beslissen of ik het koop of niet. Dan kan ik het gelijk afrekenen met mijn kaart en is mijn bestelde sieraad ook nog een tijd verzekerd als het heb gekocht tegen verlies of diefstal. Als je het met afterpay besteld is je zending na aflevering niet meer verzekerd, vind ik wel jammer. Met vriendelijke groet

Pluspunten

Uitstekende service en geweldige producten!

Pluspunten

Service (aanpassen, aanbetalingen doen e.d.), klantvriendelijkheid en behulpzaamheid (wel met enig verschil tussen medewerkers), uitgebreid assortiment, kwaliteit van producten, beschikbaarheid in uren en locatie

Administratie lijkt veel tijd te kosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Allereerst heb ik alleen maar vriendelijke mensen ontmoet en aan de lijn gehad. Wel ben ik teleurgesteld dat de oorbellen die ik destijds heb gekocht al drie keer ter reparatie zijn aangeboden, omdat de oorstekers steeds loslieten (bakkeliet). Gee

Geen bakkeliet producten als oorbellen in de verkoop doen. Ik durf ze niet te dragen!

Pluspunten

Goede site, helder en ook snelle levering, alles ook keurig als cadeau verpakt.

Op dit moment niet

Pluspunten

Prettig en kundig personeel in de winkel dat kennis van zaken heeft en goede adviezen geeft.

Goede afspraken maken met de bezorgdienst aan huis; mijn pakketje met ring werd niet persoonlijk aan mij afgeleverd maar gewoon in de groene brievenbus aan de weg gedaan...geen prettig idee als daar voor een aardig bedrag in zit...

Pluspunten

Snelle correcte verzending. Echt super!

Pluspunten

Prachtige aanbiedingen, prima levering en goede na service

Wat meer up to date website/webstore. Als je een artikel beter wil bekijken en je gaat dan terug naar de vorige pagina, begin je vaak weer bovenaan.

Pluspunten

Goede service Vriendelijk personeel

Pluspunten

snelle reaktie, duidelijke beschrijving certificaat erbij

zou niet weten, van Gelder eerlijk bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Leveren wanneer beloofd Wanneer je een cadeau besteld verwacht je de levering op of voor de laatste datum aan gegeven

Pluspunten

Snelle bezorging, netjes verpakt en goede retourservice.

Pluspunten

Pluspunten

Ze niet de volgende dag, een week later, maar het werd keurig afgeleverd

Termijn tussen de koopklik en verzenden is een behoorlijk ongewisse en lange termijn

Pluspunten

Mijn bestelling is heel snel afgehandeld, zelfs toen ik deze vlak voor de kerstdagen had geplaatst. Verder werkt de website goed en was het gemakkelijk een bestelling te plaatsen. Bovendien zag het er erg netjes uit met het bonnetje en het certificaat, en was aan het adres niet te zien waar het pakje vandaan kwam, heel handig!

Mijn bestelling was ingepakt, wat heel fijn was aangezien het een kerstcadeautje was. Niettemin kon ik niet kijken of het wel het juiste artikel betrof, nu de verpakking niet tussentijds kon worden geopend.

Pluspunten

Breed aanbod, goede service

Geen email nasturen met eerder gezochte sieraden. Deze herinnering is een ongewenste anti-service.

In de Wolken 226

1186 BP Amstelveen

Over Diamond Point

Diamond Point is een Nederlands sieradenmerk en diamantexpert sinds 1904. De afgelopen twee decennia hebben wij ons ontwikkeld tot één van Nederlands meest vooraanstaande sieradenmerken. Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve sieraden, van tijdloze klassiekers tot fashionable eyecatchers. De Diamond Point shops zijn gevestigd in warenhuis de Bijenkorf. Ook online kun je de sieraden van Diamond Point bestellen; wij versturen de bestelling gratis en verzekerd naar je toe.