Hi Pim, Bedankt voor je mooi je bestelling en je positieve reactie! Fijn weekend en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Jos Allsize North Støre
Hi Willem, Hartelijk dank voor je bestelling en positieve reactie! Fijn weekend, veel plezier met je kleding en tot de volgende keer.. Met vriendelijke groet, Jos Allsize North Støre
Beste Arie, Bedankt voor je terugkoppeling middels deze review. Zou je me aan kunnen geven op welke mail je doelt? Onze nieuwsbrief kun je gewoon voor uitschrijven, overigens sta je niet in ons mailing bestand voor de nieuwsbrief. Maar mailtjes met betrekking tot je bestelling, zoals een orderbevestiging, de track en trace gegevens en een factuur kun je niet voor uitschrijven. Dit zijn ook wel belangrijke mails en daar wordt over het algemeen niet met 1 ster op gereageerd. Ik zou graag on contact komen zodat we kunnen kijken waar het in je ogen fout gegaan is. Wellicht kunnen we het oplossen, zeker gezien je aangeeft dat de bestellingen van het overhemd zelfs perfect is. Met vriendelijke groet, Allsize-webwinkel
In onze webshop bieden wij grote maten herenkleding voor stevige mannen met een maatje meer. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van collecties weten we elk seizoen weer een fantastische keus aan te bieden. Ben je een stevige man of wel "a great man" kijk dan lekker rond tussen alle mooie kleding die we bieden. De tijd van joggingbroeken voor grote mannen en stevige mannen is voorbij, hier vind je stoere jeans die je met toffe t-shirts kunt combineren. Ook als je sportief of juist netjes gekleed wilt gaan kunnen we je helpen en dat doen we met grote passie voor al onze klanten die inmiddels de weg goed weten te vinden naar ofwel onze grote maten winkel in Amersfoort ofwel de shop waar je nu zelf bent. Heb je vrienden die ook grote maten herenkleding dragen, wees dan een grote maat en vertel je maat over deze webshop.