Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Weer supervriendelijk geholpen via de telefoon. Mooie producten, altijd snelle levering, erg vakbekwaam. Ik wil maar zeggen: Topwinkel!! Het aanbevelen waard
6 September 2025
Joop Steijvers
Peest
Zowel in de winkel als via de telefoon heel erg behulpzaam en vriendelijk bij vragen en kleding ruilen.
9 April 2025
Henk Van der Woude
Purmerend
Toen mijn bestelling een aantal weken vertraagd was en de stage-kleding voor mijn zoon niet op tijd zou komen werden er alternatieven opgestuurd. Méér dan waar ik voor betaald heb en met het vertrouwen dat wat niet zou passen vanzelf retour zou komen bij hen. Er zat uiteindelijk 1 broek bij die top past. Super service van Allsize.
19 March 2025
Vicky
Uden
Kan gewoon bellen als er iets mis is en je word vriendelijk geholpen! Goede prijs kwaliteit verhouding echt een aanrader.
18 March 2025
Jan
Wageningen
Leuke goed passende kleding tegen een redelijke prijs en snel geleverd met persoonlijke serivce
10 February 2025
Bram
Kantens
Alles goed geregeld, word geholpen bij oplossing maken en snelle online levering,
13 January 2025
frank stoffer
Zwolle
Mooie kleding, kwalitatief prima. Een bedrijf waar service, klantvriendelijkheid, professionaliteit en klantgerichtheid heel hoog in het vaandel staat. Persoonlijke aandacht is ongekend goed, hier is de klant nog steeds koning! Ik koop als jaren mijn kleding bij Allsize north store en alleen maar hele positieve ervaringen.
10 December 2024
Johan
Nijkerk
Na 2 broeken die goed bevallen ook een sweater online gekocht, verkoper neemt zelf contact op bij twijfel. Snel verzonden goed artikel dus weer erg tevreden.
21 October 2024
Bram
Kantens
Fysiek in de winkel geweest en keuze kunnen maken vanwege het ruime aanbod. Goede ervaring met het gebruik hiervan. Geruime periode later: Nieuwe bestellingen online gedaan en vlotte correcte levering. Het dragen van de kleding bevalt prima. Dank, medewerkers van Allsize.
10 September 2024
Bas
Sprang-Capelle
Op vrijdag geel hesje besteld met de vraag het in de loop van de week te leveren en ja op zaterdag was het er, fantastisch.
30 July 2024
Jos
Machelen
Een mooie zomerjas besteld, zit super heerlijk. Maat 3XL. Het zou de volgende dag geleverd worden maar dat lukte niet, de mannen van POST NL hebben het te druk. Vrolijke bezorger, verder verliep alles zoals het hoorde. Toppie!!
16 July 2024
Peter
UTRECHT
Contact met All Size is prima en bestelde items worden razendsnel geleverd.
9 July 2024
Dick van den Berg
Beek
Ik bestel geregeld bij All Size en mijn ervaring is altijd fijn , snelle bezorging en als ik iets retour stuur krijg ik een persoonlijk antwoord, heel fijn.
4 January 2024
Sandra
Hierden
Je belt, iemand die het ECHT snapt neemt op en ik kreeg binnen 10 min een belletje terug Erg verfrissend
27 December 2023
Rene
Alkmaar
De levering was super snel vrijdag besteld zaterdag in huis jammer genoeg paste het product niet dus moest ik het retour sturen maar retour sturen is nog wel een dingetje het was sneller en makkelijker geweest als er een retourformulier/label bij zat voor sneller retourneren van het product maar voor de rest is alles prima mooie kleding en grote maten
5 December 2023
Xander
Heerenveen
Ik ben al jaren klant bij Allsize. Eerst in Amersfoort, nu in Zwolle. De webwinkel is top, maar in de fysieke winkel kom ik ook heel graag. Goede service van Hans en Jos. Ruime sortering en ik ga er nooit met lege handen weg. Kortom een top zaak.
28 October 2023
Frank Vermeulen
Kortenhoef
Mooie betaalbare kleding voor die een maatje groter nodig hebben, maar ook voor de normale gangbare maten. Zeer goede service en fijn contact. Werd zelfs persoonlijk gebeld dat mijn maat op dat moment even niet voorradig was. Werd voor me besteld en kreeg info over de leverdatum. Al met al een zeer goede ervaring
15 August 2023
Edwin
Borger
Omdat we wat moeite hadden met de maat (was de verkeerde bij binnenkomst) gebeld en zijn online goed geholpen. Met opmeten en meedenken hebben we nu de juiste maat en broeken.
17 July 2023
Louise Doornenbal
Utrecht
Fijne webwinkel. Het fijnste is dat de maten kloppen, ruime keus, snelle levering
29 June 2023
Helma
Loozen
Heb mijn Heren Shirts ontvangen en ben zeer tevreden dit omdat jullie groten maten hebben en de Shirts ook nog eens een goede kwaliteit hebben en pasvorm de maten kloppen prima en zitten goed ook veel kleur keuzes erin kort om erg tevreden
27 May 2023
Marjo
Tilburg
Zeer goede service. Foute levering is zelfs fysiek door de eigenaar aan de deur omgeruild. Omdat het in dit geval kon. Prima service.
22 May 2023
Age
Ruiter
Goede service en niet duur, fijn dat er een kortings code mee gestuurd werd waardoor ik nog meer heb besteld. Ook fijn dat mijn maat op voorraad was.
13 May 2023
Remco Mark van Poorten
Delft
snelle levering en goede producten
30 April 2023
Erik
Winterswijk
Ik kom hier zeker al 10 jaar , zowel online als in de fysieke winkel, altijd meer dan voldoende keus en mooie collecties een bakje koffie staat samen met een praatje altijd klaar .
15 April 2023
Wolter
Vollenhove
lekker shirt en een echte 5xl dus geen china 5xl maar goede kwaliteit shirts
12 April 2023
Ron
Bolsward
In onze webshop bieden wij grote maten herenkleding voor stevige mannen met een maatje meer.
Met onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van collecties weten we elk seizoen weer een fantastische keus aan te bieden.
Ben je een stevige man of wel "a great man" kijk dan lekker rond tussen alle mooie kleding die we bieden.
De tijd van joggingbroeken voor grote mannen en stevige mannen is voorbij, hier vind je stoere jeans die je met toffe t-shirts kunt combineren.
Ook als je sportief of juist netjes gekleed wilt gaan kunnen we je helpen en dat doen we met grote passie voor al onze klanten die inmiddels de weg goed weten te vinden naar ofwel onze grote maten winkel in Amersfoort ofwel de shop waar je nu zelf bent.
Heb je vrienden die ook grote maten herenkleding dragen, wees dan een grote maat en vertel je maat over deze webshop.
Assendorperstraat 130-132
8012 CC Zwolle