Goede ervaring

Netjes geleverd en top product

WAUW!

Ik ben echt helemaal in de wolken met mijn Burberry Goddess! Het is met recht mijn 'lieveheers-parfum', want hij ruikt werkelijk hemels! ✨ De service van Parfumswinkel was weer geweldig: supersnel in huis en perfect geregeld. Ik kan niet stoppen met snuffelen, echt een 10 met een gouden griffel!

Fijne producten

Fijne producten voor prima prijs en snel geleverd

De fles die ik kreeg had een productiefout. Via Whatsapp kon ik foto's delen met de klantenservice en ik kreeg de volgende dag een nieuw exemplaar thuis. Top.

Altijd TOP!

De beste parfums en cosmetica. Altijd een extra cadeautje.

Ik ben erg tevreden over Parfumswinkel.nl. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, de communicatie is duidelijk en vlot en mijn bestelling werd snel verzonden. Alles verliep probleemloos. Zeker een aanrader!

Goed product en goede service

Snel geleverd en goede communicatie

Hele vieze en slechte verpakking.

Slecht. De producten waren vies en kapot. En ik heb daar een mail over gestuurd en niks meer gehoord.

Vlotte levering

Vaak goedkoper dan elders en snelle afhandeling/levering van de bestelling

Alles goed geleverd

Uitstekende parfumswinkel

Koop al geruime tijd bij deze winkel. Ze hebben goede aanbiedingen en goede service. Zeer breed assortiment. Een bestelling wordt snel geleverd en keurig verpakt. Het verschil in prijzen laat duidelijk zien dat deze winkel veel goedkoper is dan fysieke winkels.

Service

Snelle bezorging

Positief

Goed Bezig!

Goede verzorging van het pakket, bezorging duurde wat langer

Het zijn goede producten, allemaal prima ingepakt. De bezorging was wat vertraagd, maar dat kan ook aan de diensten liggen die het werk voor ze doen.

Geen reactie

Ik liet via de website weten dat ik geen bestelling had ontvangen, maar kreeg geen reactie.

Goede ervaring, overzichtelijk & aantrekkelijke prijzen

De website ziet er modern uit en biedt altijd aantrekkelijke prijzen.

Zoals altijd weer prima

Snel geleverd en weer helemaal ok. En de prijs was natuurlijk ook weer top

Goede prijs, snelle verzending.

Ik ben positief. Goede prijs, snelle verzending

Parfum

Goedendag, Mij kenmerkende geur is echt betoverend door de langdurige kracht en siligage

Geweldig!

Goede service, snelle levering.

Hele fijne webshop

Echt een fijne webshop en mooie prijzen

Fijne site om te bestellen en makkelijk en ook nog eens snel bezorgd. Alles zit netjes verpakt

Vlotte levering tegen goede prijs

Alles wat ik nodig had was op voorraad en werd 1 dag na de bestelling geleverd

Snelle levering, goede prijs, originele geuren! Heel blij mee…

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.