Snelle service en originele prachtige producten.

Ben allang klant van parfums winkel, ze hadden als de eerste Amouage parfums. Wat ik ook besteld had. Nu bestel ik steeds producten van top merken, incl limited edition van Dior. De laatste bestelling was weer caviaar masker van la prairie, voor mooi prijs! Ik blijf een trouwe klant van! Bedankt!

Altijd goed en snel, vaak ook de goedkoopste.

Niet veel nodig, maar als ik wat bestel bij Parfumswinkel, heb ik het altijd compleet en snel in huis, met samples erbij. Ook zijn ze vaak de goedkoopste. Fijne (web)winkel.

Correcte snelle levering !

Duidelijke website met regelmatige fijne kortingen waardoor ik steeds prijzen met de concurrentie vergelijk en uitkom bij parfumwinkel met de beste korting !

Supersnel

Gewoon snel

Makkelijke site om te bestellen wordt snel geleverd en goed op de hoogte gehouden hoe ver de bestelling is ik raad het iedereen aan om hier te bestellen

Eenmaal besteld en het pakketje wordt al heel snel bezorgd! Ook goede informatie over de betaling, de bestellingen de bezorging! Echt een aanrader om een bestelling te plaatsen!

Vlot

Mooie aanbiedingen en snelle vakkundige levering.

Altijd goed en snel geleverd

Meerdere keren wat besteld nooit geen probleem geweest

Waar is de mijn bestelling

Goedendag, ik heb bij u een bestelling geplaatst, maar de parfum is nog niet binnen. Wanneer ontvang ik de parfum? Dank u wel. K Badal Borgerstraat 23-B 1053PA Amsterdam

Super snel geleverd tegen lage prijs

Via internet gevonden nooit gedacht dat dit artikel tegen deze prijs geleverd kon worden is toch gebeurd

Perfect en mooie prijs

Snelle verzending vele malen goedkoper dan andere websites. Dik tevreden!

Dop van parfumfles helemaal stuk. Kwan niet door transporteur!

Dop van parfumfles (à 80 euro) stuk. Kwam niet door transporteur. Verpakking was onbeschadigd.

Ik bestel altijd bij parfumswinkel, grote keuze,snelle levering, de beste prijzen! Ik beveel Parfumswinkel bij iedereen aan!

Snel geleverd en nog 3 fijne samples erbij. Heerlijk!!

Prima ervaring met parfumswinkel. Voor herhaling vatbaar.

Ik heb 3 x Sea Rose van Davidoff gekocht, maar helaas alle 3 zonder plastic om het doosje!

De geur is heerlijk, maar vervliegt snel!

goede prijs, snelle levering, doos was ingedeukt.

De koerier overhandigde mij de doos waarin de eau de parfumfles zat. Er zat een forse deuk in de doos. Die heb ik direct opengemaakt en het product bleek gelukkig niet beschadigd. Daarom heb ik het er bij gelaten.

Makkelijk bestellen

Mooie prijs. Op tijd bezorgd

Duidelijk en betaalbaar

Duidelijke website,veel keus en betaalbaar Snelle verzending helemaal top

Goede site . Prijzen zijn zeer aantrekkelijk .

Prijzen zijn zeer aantrekkelijk . Artikelen worden snel verzonden en fijne up-date van verzenden !

Mijn favoriete product voor een goede prijs gekocht. Blij mee

Wel goed hoor maar

Heb het gevoel dat de proefjes wat minder worden. Deze waren altijd best spannend. Zaten leuke bij. Nu kreeg ik 1 proefje, een beetje kranig.

Aantrekkelijke prijzen!

Ik bestel al een aantal jaar bij Parfumswinkel.nl Altijd tot volle tevredenheid. Je kunt bijna alles bestellen met een hele aantrekkelijke prijs en het wordt snel geleverd. Ik blijf zeker bij jullie bestellen. :)

Altijd blij met mijn bestelling

Regelmatig bestel ik hier mijn verzorgingsproducten voor het gezicht. Soms ook een nieuwe geur. Altijd snelle levering, goed verpakt en áltijd met een kleine verrassing. Heel tevreden dus!

Altijd netjes geleverd.

Zoals altijd, je krijgt netjes op tijd wat je besteld hebt. En de prijzen zijn top.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven