Goeie prijzen

Snelle levering en goede prijzen

Zeer goede aanbieding en binnen 24 bezorgd.

Zeer goede aanbieding en eind van de middag besteld en volgende morgen geleverd.

Betrouwbaar en scherpe prijzen

Fijne betrouwbare winkel. Scherpe prijzen en altijd leuke extra's bij de bestelling.

Tevreden

Mooie duidelijke webshop! Ik heb een heerlijk parfum gekocht toen ik een goede korting. Tevreden over de levering en kreeg zelfs nog een lekkere bodylotion bij mijn parfum kado!

Zeer snelle levering; top

Goed product en zeer snel geleverd

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Parfumswinkel.nl en heb er altijd goede ervaringen mee. Bestelling wordt netjes verpakt geleverd. De artikelen zijn voordelig geprijsd.

Fijne site en bestellen gaat gemakkelijk. Je bestelling is tevens snel in huis. En de parfum in 1 woord geweldig. Heerlijke geuren voor een zeer betaalbare prijs.

ik heb een parfum besteld een dag na de bestelling al geleverd zoals beloofd ,echt super gedaan.

Zeer tevreden!

Goede producten voor een eerlijke prijs!

Always good prices, quality and service!

Heel tevreden

Netjes afgeleverd en snel bezorgd

super snel

super snelle levering van een goed product

Snel en goed

Keurige service en snelle levering

Een aangename verrassing!!!

Ik heb een zeer handige online winkel ontdekt, in alle opzichten. Ten eerste zijn de prijzen aantrekkelijk, ten tweede is de keuze uitstekend en ten derde is de levering snel. Ik ben van plan om vaste klant te worden.

Super snelle levering en goede prijzen voor parfum, ik ga hier zeker weten nog een keer bestellen!

Top, super snel en goed verpakt en genoeg monsters mee om te proberen.

Zeer goede levering

Mooie prijs heerlijk luchtje Snelle levering

Prima producten

Duidelijke site, snelle verzending. Verpakkingsmateriaal moet beter.

Prima service en product

Snelle service en product goed verpakt aangekomen

Goed verpakt en snel geleverd!

Goed verpakt en snel geleverd!

Goede producten

Goede crèmes tegen een goede prijs

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Prijs is erg aantrekkelijk en de geuren worden snel en goed bezorgd. Nooit problemen mee gehad en altijd precies zoals verwacht. Zeker een aanrader.

Een duidelijke overzicht en service

heb intussen reeds 3 parfums hier besteld! Eenmaal liep het mis bij levering. Direct contact opgenomen via messenger. Vrij snel kwam hier reactie op en werd alles in orde gezet! Kortom een aanrader voor wie dat extra wil

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.