Very good

The discounts across different brands of perfume were really good. The price is really reasonable. The shipping and delivery were as described and as expected. No delays. Totally worth shopping.

Goede service, snelle levering

Overall tevreden

Super service

Al 2 keer bij jullie besteld & ik ben zeer tevreden. Het werd steeds zorgvuldig verpakt & snel geleverd.

Helemaal prima!

Fijne website met mooi prijzen, snelle levering en je wordt gied op de hoogte gehouden. Ik kom er graag weer terug!

Super snelle levering

Super snelle levering en geweldige service en kwaliteits producten en 1 woord top.

Lekker geurtje

Snelle levering. Lekker geurtje

Hallo, lk heb mijn bestelling nog steeds niet binnen gekregen. Kunnen jullie mij snel helpen?

Ik wacht op nog steeds mijn bestelling. Als mijn bestelling binnen is dan kan ik mijn mening geven.

Goede website en snelle levering en voordeliger dan menig parfumerie winkel

Heel erg tevreden

Mijn tweede bestelling bij Parfumswinkel. Voor een mooie prijs een heerlijke geur besteld. Dezelfde avond al een verzendbevestiging en de volgende dag geleverd. Erg blij met mijn nieuwe geur en heel tevreden over deze winkel. Tot de volgende keer!

Geen gedoe

Makkelijke website. Kom vaak weer bij parfumswinkel uit als ik zoek naar de laagste prijs. Goed spul, niet te duur!

Parfum ok service minder

Ik heb een paar keer meerdere flesjes besteld. Parfum is best lekker en snelle levering. Helaas bij 3 flesjes waa de verstuiver stuk. Genaild, lange tijd geen reactie. Uiteindelijk een mailtje waarin geen excuses staat en ook geen oplossing...

Alles dikke prima, goede prijs

Voordeliger, snelle levering

Voor het eerst besteld, veel voordeligere, snel geleverd en leuke tester bij ontvangen

Een top site

Snelle service en goede prijs.

Goede ervaring.

Zeer snelle en goede levering. Mijn ervaring is parfumswinkel is zeer positief.

Goed product

Goed product, snelle levering

Keigoed

Zoeken, bestellen was erg eenvoudig. Duidelijke communicatie, snelle verzending. Als verassing zelfs een upgrade van het product gehad.

Snelle en goede service!

De website is overzichtelijk. Wanneer iets niet op voorraad is, kan je een mail ontvangen wanneer het weer op voorraad is. Snelle bezorging en netjes verpakt. En de prijs is erg voordelig!

Mooi product voor een mooie prijs

Ik heb een mooi product gekocht voor een hele mooie prijs. Bovendien kreeg ik er nog hele leuke proefjes bij... superblij mee!

snel bezorgd, goede kwaliteit leuke extraatjes

fijn bedrijf

Prima prijs/kwaliteit

Kwaliteits product voor aantrekkelijke prijs en snel geleverd!

Prima snelle levering ook

Prima en snelle levering

Super snel, precies wat we nodig hadden

Ik zag, ik vond en in overwon. Prima luchtjes voor normae prijzen zonder in een grote shop te moeten shoppen. Kopen en klaar

Ik koop al langer hier mijn parfums en het is altijd perfect.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.