Volgens mij kan het niet beter

Super snel en ook een goed product tegen een mooie prijs, ik ben tevreden

Goede prijs lange levertijd

De prijs is goed maar levering duurt erg lang. 13-12 besteld, 30-12 geleverd

Alles prima en snel

Snelle verwerking en bezorging

Topzaak !

Ik bestel hier regelmatig. Geweldig lage prijzen in vergelijking met andere sites en geloof mij ik ken er heel wat ! Snelle verzending en netjes verpakt. Ik zeg doen !

Mooie en leuke aanbiedingen en veel testertjes erbij. Zeer tevreden :)

Snelle levering en heel blij met de geur!

Snelle levering en heel blij met de geur!

Veel keuze en snelle verzending

Ben heel tevreden alles ging goed En snelle verzending En heel fijn dat je een proefflesje erbij krijgt

Heel positief

Goede prijs aanbieding, snelle service, zelfs tijdens de feestdagen. Goed verpakt, dus blij met mijn aankoop.

Perfect. Heel snel ook geleverd voor kerst!

Mijn zoon is ook super blij met deze parfum! Perfecte levering. Echt heel snel ook.

Mooie kortingen en snelle levering

Zeer slecht

Een bestelling gedaan op 23 december, Verwachte verzend datum 24 december. Vandaag 30 december bel ik naar de klantenservice en begrijpen ze zelf niet waarom het nog niet verzonden is omdat het product gewoon op voorraad is. En als ik vraag wie ik aan de lijn heb word er aangegeven dat ik niet mag weten met wie spreek (bedrijfspolicy) lekker klantvriendelijk. Bestel hier dus nooit meer!

Perfecte levering

Eau de Toilette snel geleverd en precies goed

Geurig & Fleurig

Niet voor mij maar voor mijn vrouw. Zij vond het wel fijn cadeau en heerlijk geuren. Houd lang het aroma. Mag ik zeker adviseren; topper! Goede en snelle bezorging.

Goed en snel

Prijs heel goed levering heel snel

Helemaal goed

Ondanks dat de bestelling tijdens de drukke dagen voorafgaand aan kerst iets later werd bezorgd, was deze voor de kerst binnen en werd ik hierover geïnformeerd. Heerlijke geur!

Ik kan mijn ervaring eigenlijk het beste kort samenvatten. Geweldige prijzen, snelle levering, leuk kadootje, en een overzichtelijke site. Ik zou hier dus zeker weer bestellen en ik kan het iedereen echt aanbevelen om hetzelfde te doen!

Ondanks de drukke periode waarin ik een bestelling plaatste kwam alles perfect aan en op tijd. Bedankt hiervoor. Bestel snel weer iets bij jullie

A very large selection

of cosmetics and perfumes

Ben zeer tevreden

Mijn bestelling werd heel snel bezorgd. Goed verpakt, gewoon zoals het hoort.

Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs. Volgende dag netjes geleverd in een goede verpakking zodat het product geen schade kan ondervinden. Ik zou alleen graag klarna willen hebben als betaalwijze.

Snelle levering, prima geprijsd

Een 3tal parfums besteld, was snel binnen, leuke kleine cadeautjes erbij en je werd goed op de hoogte gehouden via de mail over de bezorging. Ik heb er al vaker besteld en ik ben helemaal tevreden en zover ik heb kunnen zien zijn ze wat goedkoper dan de grote ketens….

Super goed

Een hele fijn ervaring met de Parfumswinkel.nl! Ik had snel gevonden waar ik naar op zoek was en het bestelproces verliep vlot. De producten had ik heel snel in huis en netjes verpakt. Volgende keer kom ik zeker terug.

Snelle, betaalbare site

Heb een parfum besteld. Die is keurig en snel levert voor een mooie prijs.

Very good

The discounts across different brands of perfume were really good. The price is really reasonable. The shipping and delivery were as described and as expected. No delays. Totally worth shopping.

Goede service, snelle levering

Overall tevreden