Top service met scherpe prijzen

Een uitgebreid assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Snel geleverd met ook nog eens een extraatje in de verpakking.

Goede website snel thuis de spullen.

Snelle service en goedkoop

Fijn dat het snel verzend En dat het goedkoper is dan bij de douglaa

Zowel het product, verzending en de info ervoor waren top

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering. Koop zeker opnieuw hier!

Lachwekkend

Ik heb contact gehad met de klantenservice omdat dit de 2e keer was dat een belofte niet nagekomen was bij een bestelling van de parfum Fame van paco robanne zou er een miniatuur bij zitten...niets gehad ook niet een gewone sample nu een prada parfum besteld weer geen sample ontvangen wel een parfum van 100 euro besteld meerdere keren contact gehad na veel moeite zou ik alsnog een sample ontvangen...nu een grote doos ontvangen met veel papier en 1 heel sample..echt lachwekkend had ook in een envelop verzonden kunnen worden

Parfum niet ontvangen

Twee soorten parfum besteld. Pakket kwam beschadigd aan. Dicht getaped door dhl. Een fles parfum was eruit gehaald. Klantenservice van parfumswinkel is er inmiddels mee bezig. Nog niets gehoord. Ik denk voorlopig niets meer via internet te bestellen. Ga gewoon weer naar de winkel. Teleurgesteld!

Hollandse prijzen

Kijk en vergelijk dan wil je nergens anders meer je gezichtverzorgong kopen, net als ik. Zelfs ivm de verzendkosten ben je nog goedkoper uit! Snelle levering en ze houden je op de hoogte van de weg die je pakket aflegt. Ja ik adviseer anderen om mij heen ook altijd eerst bij Parfumswinkel te kijken voordat ze iets bestellen waarna ik altijd een bedankje krijg. Ik zeg, tot snel maar weer.

Was een beetje te laat met cadeau kopen, maar tot mijn grote verbazing lag t pakketje de volgende dag al klaar, dus op tijd voor de verjaardag! Superfijn!

Goeie prijzen

Snelle levering en goede prijzen

Zeer goede aanbieding en binnen 24 bezorgd.

Zeer goede aanbieding en eind van de middag besteld en volgende morgen geleverd.

Betrouwbaar en scherpe prijzen

Fijne betrouwbare winkel. Scherpe prijzen en altijd leuke extra's bij de bestelling.

Tevreden

Mooie duidelijke webshop! Ik heb een heerlijk parfum gekocht toen ik een goede korting. Tevreden over de levering en kreeg zelfs nog een lekkere bodylotion bij mijn parfum kado!

Zeer snelle levering; top

Goed product en zeer snel geleverd

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Parfumswinkel.nl en heb er altijd goede ervaringen mee. Bestelling wordt netjes verpakt geleverd. De artikelen zijn voordelig geprijsd.

Fijne site en bestellen gaat gemakkelijk. Je bestelling is tevens snel in huis. En de parfum in 1 woord geweldig. Heerlijke geuren voor een zeer betaalbare prijs.

ik heb een parfum besteld een dag na de bestelling al geleverd zoals beloofd ,echt super gedaan.

Zeer tevreden!

Goede producten voor een eerlijke prijs!

Always good prices, quality and service!

Heel tevreden

Netjes afgeleverd en snel bezorgd

super snel

super snelle levering van een goed product

Snel en goed

Keurige service en snelle levering

Een aangename verrassing!!!

Ik heb een zeer handige online winkel ontdekt, in alle opzichten. Ten eerste zijn de prijzen aantrekkelijk, ten tweede is de keuze uitstekend en ten derde is de levering snel. Ik ben van plan om vaste klant te worden.

Super snelle levering en goede prijzen voor parfum, ik ga hier zeker weten nog een keer bestellen!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.