Response op niet ontvangen pakje van 164 euro duurt te lang

Anderhalve week geleden heb ik mijn pakje niet ontvangen en ondertussen heb ik nog geen statusupdate gekregen of een oplossing ontvangen. Ik vind dit te lang duren.

Super snelle levering

word ik blij van!

Goed produkt, nette prijs en snel verzonden

Goede ervaring!

goed product en snel bezorgd

Het product van clinique was makkelijk te vinden en werd snel bezorgd.

Snelle levering , goede aanbiedingen

Product goed, bezorging minder.

Ondanks bijbetaling voor bezorging kreeg ik het bestelde 24 uur daarna. Jammer van die 1,50 euro en de verjaardag was voorbij.

Supersnel

Duidelijke site Supersnelle verzending

Snelle levering in prima verpakking. Zo moet het !!! En ik ben er weer blij mee.

Prettige afwikkeling en bezorging van de producten.

Verassing pakket

Verassing pakket besteld zonder doosjes en stickers gekregen heer raar wie weet misschien ook gebruikt

Als goed en op tijd geleverd

Netjes geleverd

Perfecte service! Snel, netjes en zoals beloofd. Alles klopt gewoon.

Alles klopt!

Aan te bevelen

Op tijd geleverd

Goed verpakt

In een woord -> Geweldig!!!

Snelle levering, goede en vooral lage prijzen. Daarnaast altijd voorzien van proefmonsters van de nieuwste luchtjes. Heerlijk :) Ik ga hier vaker bestellen

Doet wat men verwacht

Na bestelling is alles zoals belooft thuisbezorgd. Zelfs zitten er testers bij en soms een reisflesje bij. De kortingen spreken me aan net als de betrouwbaarheid. Bezorgt op tijd. Al met al. Een hele fijne webshop.

Erg tevreden over service, prijs en kwaliteit!

Mooie set besteld voor de feestdagen, product exact zoals omschreven. Keurig verpakt en op tijd geleverd voor een goede prijs!

Supergoed

Snelle levering. Netjes verpakt. Aantrekkelijke aanbiedingen

Super snelle levering en gepaard met een leuk extra geurtje! Top service

Mijn artikel was netjes verpakt en snel geleverd. In het doosje zat nog een extra geurtje en een bodylotion van Boss, wat overigens heerlijk is dus deze ga ik ook nog bestellen. Fijne service, dankjewel voor de tijdige levering nog voor de feestdagen.

Bekende merken voor een scherpe prijs

Ik bestel bij parfumswinkel alle bekende merken cosmetica en parfums voor een scherpe prijs , de website is heel duidelijk en de bezorging is heel snel

Houden je goed op de hoogte en correct geleverd. Zeer tevreden.

13 dagen wachten

13 dagen geleden 4 orders geplaatst, waarvan tot nu toe maar 1 is binnen gekomen. Er staat bij dat het dezelfde dag wordt verzonden, maar dat is dus niet waar.

Super service

Makkelijk shoppen zonder gedoe. Altijd alles snel in huis.

Heldere website, alles verloopt soepel

Ben heel tevreden over de service, de website, de prijzen en de bezorging.

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven

085 - 40 111 18

Over Parfumswinkel.nl

Parfumswinkel is er voor iedereen die wil genieten. Met een breed assortiment aan beautyproducten zijn wij er voor vrouwen en mannen. In onze webshop vind je onder andere heerlijke parfums, dagelijks en luxe huidverzorging en make-up waarmee je iedere keer opnieuw straalt.