Ik kan kort zijn. Alles is gegaan zoals vermeld. Tijdstip en dag levering, keurig verpakt in klein doosje. Minder afval. Blij mee. Zal zeker weer wat bestellen. Goed geregelde zaken worden door mij zeer gewaardeerd.

Fijn bedrijf snelle levering

Vrijdags gekocht en zaterdag gekomen. In een goede verpakking.

zeer betrouwbaar en accuraat

Voor de 2e keer gezichtscrème besteld die heerlijk snel binnenkwam, zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle en goede levering & afhandeling

2 artikelen besteld, 1 artikel meteen geleverd gekregen andere was niet op voorraad. Na paar dagen nog niets gehoord.toen zelf gebeld En ik kreeg te horen dat er iets misgegaan was? Dame aan telefoon heeft het toen meteen geregeld en de volgende dag was ook dit artikel in huis. Keurig afgehandeld!

Alles naar wens verlopen en voor een goede prijs.

Fijne ervaring

Geweldig!

Goede website, goede prijzen, snelle levering en een sample!!

Groot assortiment, goede prijs.

Gevonden wat ik zocht, veel goedkoper dan bij Douglas en snel geleverd

Mooie verpakking, snelle levering.

Snel en super goed!

Mijn lievelings facewash voor een scherpe prijs, snel geleverd en alles helemaam naar wens. Aanrader!

voldoet aan de verwachting

Product scherp geprijsd, mooi en stevig ingepakt. Bestel binnenkort weer!

Top setvice , snelle levering zoals er staat . Nu mijn #1 spot voor mijn parfums!

Snel en keurig ontvangen

Snelle en keurige levering

Snel geleverd, prima!

Prima levering en nette prijs!

Alles volgens afspraak, prijs, levering en product zoals besteld.

Goede ervaring

Lekker geur en goede prijs

Snelle levering, duidelijk op de hoogte qua levering

Prettig, goed contact, je weet precies de leveringstijd .

Netjes en op tijd geleverd

Bestelling netjes en op tijd geleverd, alleen jammer dat de cadeautjes (monsters) voor vrouwen was en niet voor mannen…..

J

Waarom krijg ik een heren sample terwijl ik een geurtje voor dames heb gekocht.

Snelle levering! Veel korting

Helemaal top!

De site is duidelijk, bestelling ging vlot. Jammer dat de klant d.m.v. boodschap "nog 1 stuks op voorraad" toch beïnvloed wordt. De verzending was volgens afspraak. Ook zouden er 2 samples meegeleverd worden maar dat was niet het geval. Gemiste kans.

Betrouwbare goedkope Parfumwinkel!

Komt altijd snel aan en een stuk goedkoper dan de meeste andere winkels

Supersnelle levering

Gisteren besteld, vandaag geleverd, keurig verpakt!

Geweldige webshop

Heb er weer 2 heerlijke geurtjes gekocht!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven