Geweldige producten en snelle levering.

Prima geregeld

Volgens afspraak en voordelig

Goed priding voor een goede prijs en snel geleverd!

Not again

The delivery took much longer than it was noticed when I placed the order. One product didn't arrive. After a while I received an email about payback.

Fijne ervaring. Mooie producten, goede aanbiedingen en snelle verzending!

Bestelling gedaan en vlot geleverd voor een nette prijs !

Geheel conform verwachting

Parfumswinkel.nl heeft aan mijn verwachtingen voldaan. Items waren keurig verpakt en snel verzonden.

Veel uitverkocht

Hier gekocht omdat ik een bon had gekregen,maar veel producten duur of bepaalde millimeters niet verkrijgbaar

Goede snelle levering

Mooie producten. Leuke aanbiedingen Snelle levering

Kwaliteit en altijd snelle levering!

Precies wat er boven staat!

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Het product Biotherm Homme Aquapower Advanced Gel Moisturizer, dat ik heb besteld was het goedkoopst bij Parfumswinkel.nl En ook nog eens snel en goed geleverd. Aanrader!

Top website

Super in de aflevering, gewoon 100%

Top service en snel geleverd

Mooi actie cadeau !

Leveringtijd moeizaam ivm sneeuw maar wel na een week geleverd. Mooi producten + cadeau actie, top !

De prijs is voordelig

Mijn bestelling werdt keurig op tijd geleverd

Goede ervaring

Netjes geleverd en top product

WAUW!

Ik ben echt helemaal in de wolken met mijn Burberry Goddess! Het is met recht mijn 'lieveheers-parfum', want hij ruikt werkelijk hemels! ✨ De service van Parfumswinkel was weer geweldig: supersnel in huis en perfect geregeld. Ik kan niet stoppen met snuffelen, echt een 10 met een gouden griffel!

Fijne producten

Fijne producten voor prima prijs en snel geleverd

De fles die ik kreeg had een productiefout. Via Whatsapp kon ik foto's delen met de klantenservice en ik kreeg de volgende dag een nieuw exemplaar thuis. Top.

Altijd TOP!

De beste parfums en cosmetica. Altijd een extra cadeautje.

Ik ben erg tevreden over Parfumswinkel.nl. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend, de communicatie is duidelijk en vlot en mijn bestelling werd snel verzonden. Alles verliep probleemloos. Zeker een aanrader!

Goed product en goede service

Snel geleverd en goede communicatie

Hele vieze en slechte verpakking.

Slecht. De producten waren vies en kapot. En ik heb daar een mail over gestuurd en niks meer gehoord.

Vlotte levering

Vaak goedkoper dan elders en snelle afhandeling/levering van de bestelling

Alles goed geleverd

Park Forum 1045