Goed assortiment, goede prijzen, snelle verzending. Aanrader!

Via een bekende in aanraking gekomen met deze site, erg over hen te spreken! Mooi aanbod van parfums, goede prijzen en kortingen en producten snel en goed thuis geleverd. Nieuwe favoriete parfum winkel gevonden!

Mooie producten voor goede prijzen!

De selectie is enorm en de prijzen zijn goed: ik heb zowel een geurtje, face cream als bronzer aangeschaft.

Snelle verzending en nette prijzen

Vaste klant loopt altijd goed en perfect.

Snelle bezorging, goedenprijzen en goede kwaliteit

Het was een goede ervaring zonder enige klachten

Snelle levering , leuke prijs .

Leuke kortingen en snelle levering. Spijtig dat er geen staaltjes bij waren . Zodat ik eens wat anders kon uitproberen. Maar voor de rest zeer tevreden.

Had mascara gekocht en was niet binnen gekomen , en toen hadden ze uit coulance nieuwe opgestuurd!! Ben heeel blij met hun !!!!

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Ik heb 16 oktober een bestelling geplaatst. Nog niets ontvangen.

alles klopte en leuke samples ook nog eens ontvangen, helemaal top Monika

Verfrissend

Zeer tevreden.

Goede prijzen en super verzending, nog nooit problemen mee gehad!

Fijne site !

Goedkope parfums. Snelle verzending. Top.

snel levering en goed kwaliteit

ik ben teverden over

Nog nooit problemen gehad

Snelle levering en super leuke attentie bij mijn bestelling!

Goed en goedkoop

Snelle levering en goed product

Veel goedkoper dan andere sites

Goede prijs, leuke samples meegestuurd en verpakt in een passend klein doosje. Als ik weer wat nodig heb ga ik zeker kijken op deze site. Heel blij mee!

Super snelle levering en hele mooie prijs

zondags laat besteld en dinsdags al binnen . Hele mooie prijs scheelt zoveel met andere winkels . En heerlijk is de parfum . En nog eens gratis testers . Misschien idee om samples te kunnen bestellen welke geur lekker is die bij jullie in assortiment is . Tuurlijk voor een betaling

Geweldig,leuk en mooi de extra cadeautjes erbij!!!!

Super prijzen Snelle verzending Leuke attentie bij mijn bestelling Een winkel dat ik zeker aanbeveel.

Snel bezorgd en hele leuke proefmonsters erbij

Fijne site, met een goede en snelle service Ook niet al te dure parfums

Super service, snel afhandeling, mooi prijzen! Wat wil je meer? Top!

Geweldige site

Alles snel geleverd, goede prijzen en leuke presentjes erbij waar je ook wat aan hebt. Al met al top! Ga hier zeker vaker bestellen.

Perfect!

Uitgebreide keuze, goede prijs en snelle verzending! Ik ben altijd zeer tevreden!

Park Forum 1045

5657HJ Eindhoven